Fed Fodbold Fredag i Hinnerup sluttede med succes

0
1374

Fredag afviklede HOG Hinnerup vinterens sidste fede fodbold fredag – et koncept, som klubbens U10 piger har udviklet. Den nye stævneform for piger har vist sig at være så attraktiv, at fodboldhold fra hele Østjylland står i kø for at være med, fortæller klubben.

Med 25 piger på årgangen, som alle gerne vil spille fodbold om vinteren, har HOG kigget efter stævner, pigerne kunne deltage i selv i sne og slud.

”Det været næsten umuligt at finde udendørsstævner om vinteren til piger, så HOG’s piger og trænerteamet gik selv i gang med at udvikle en ny stævneform,” fortæller holdleder for U10 pigerne Anne Krøger.

”Vi har længe overvejet, hvordan vi kunne udvikle et vinterstævne, som passede bedre til pigerne. Det har vi nu gjort med et koncept, hvor man spiller tre korte kampe i træk fredag aften”, uddyber Anne Krøger. ”Det passer bedre til både piger og forældre”.

Der har været stor tilslutning til stævnerne, som har haft besøg af klubber så lang væk som Give og Kolding, men også lokale hold som Lystrup og Galten har været på besøg flere gange. Der kan kun deltage 4 hold i hver række, så derfor har der været rift om pladserne.

At konceptet Fed Fodbold fredag har været nytænkende, har også en af klubbens sponsorer Djurslands Bank lagt mærke til:

”Vi er meget glade for, at den nyåbnede Djurslands Bank har kunnet se, at det var et nyt og spændende tiltag for fodboldpiger i lokalområdet, så de har støttet stævnerne med præmier,” siger Anne Krøger.

Hinnerups piger planlægger allerede nu at gentage succesen næste år:

”Nu skal vi have en god lang og varm sommersæson, og så ser vi frem til fodbold i sne, kulde og mørke på kunstgræsbanerne igen til vinter”