Hatting Torsteds U14-piger hentede guld i Holland

0
1169

Hatting Torsteds U14 hold hentede guld i U15 rækken, da de i påsken deltog i Hollandcup 2016. Klubben har sendt denne beretning til redaktion@fodboldforpiger.dk:

Fra Hatting Torsted:

Fredag i påsken tog 25 piger fra Hatting Torsteds U14 hold bussen til Holland for at deltage i Holland cup. De var afsted med 2 hold og truppen var suppleret op med 4 U12 spillere som aldrig har spillet en 11 mands kamp ej heller spillet med offside før. De 4 piger blev fordelt på 2 hold som gav masser af spilletid og en kæmpe oplevelse for pigerne.

Lørdag var begge hold på samme stadion og bakke hinanden op. Turneringen blev spillet i U15 række og det betød at pigerne i nogle kampe skulle møde nogle større og fysisk stærkere piger end de var vant til. Hvilket de også fik af mærke. Hatting Torsted 2 holdet klarede sig igennem første dagen med 2 point og gik således videre til Challeng cup søndag. Hatting Torsted 1 gjorde rent bord med 3 sikre sejre og var videre i Holland cup finalerne søndag.

Søndag var pigerne på hver deres stadion og spillede desværre på samme tid. HT2 vandt 2 og skulle således spille om 3-4 pladsen som de desværre tabte i straffesparks konkurrence. Mere held havde HT1 som startede ud med en 1-0 sejr og med 7-1 i 2. kamp var sikret en finale plads inden sidste pulje kamp mod hollandske sv. Overbos et U15 hold som var meget fysisk hårde og pigerne fik albuer i ansigtet og hårde skub i ryggen men kæmpe hele kampen igennem som endte 1-1.

I finalen stod endnu et fysisk hollandsk U15 hold som snart fandt ud af at de unge HT piger måske var små men hurtige og derfor stod der hurtigt 1-0 til HT. Så var målet forhekset og ind ville bolden ikke trods flere store chancer og da forsvaret tog bolden ned med hånden fik hollænderne straffe og så stod der 1-1.

Finalen skulle derfor afgøres i straffe og her var Hatting Torsted pigerne helt suveræne og vandt 3-0 til stor jubel for de 12 piger som var en blanding af  2 u12, 3 u13, 6 u14 og en enkelt u15 spiller. En hold fight hele turneringe igennem og pigerne kunne glade modtage pokalen som vinder af Girls 15 Holland cup 2016. En fantastisk tur som bød på en masse hygge, grin og en masse god fodboldt.

Holdet bestod af Sofie, Astrid, Sille, Mie, Simone, Emilie, Maja, Josefine, Sara, Laura, Camilla og Katrine. Marie var skadet men med på hele turen.

Har du også en nyhed? Skriv til redaktion@fodboldforpiger.dk