U16-DAGBOG: Hviledag med træning, lektier og kvindelandskamp

0
786

U16-landsholdet deltager 3.-10. april  i UEFA Development Tournament i England. Undervejs skriver spillerne dagbog om turen. Dagens dagbog er skrevet af Ida-Marie Sørensen, Brøndby IF, og Silje Simonsen, Hillerød GI:

Dagen startede kl 8.45 ved morgenbordet. Efter en hård kamp i går mod Tjekkiet, skulle vi have fyldt depoterne op. Alle fik spist en god omgang morgenmad, og derefter stod den på lektiecafe. Nogle brugte tiden til at lave lektier, mens andre så kampene mod henholdsvis Italien og Tjekkiet igennem.

Efter lektiecafe var det tid til møde, hvor vi gennemgik Englands spillestil. Danny og Steen havde klargjort nogle klip, som gav os indblik i, hvordan de lagde deres førstepres og byggede spillet op. Alle i rummet var nu helt klar på deres opgave mod England, og en kæmpe gejst var at finde.

Det vi snakkede om til mødet blev bragt ud på træningsbanen kort tid efter. Træningen bestod af lidt restitution med vores fys Pernille, samt førstepres, opbygningsspil og standarter. Det begyndte som sædvanligt at regne, men denne gang satte det ikke en stopper for vores træning.

Da træningen var slut blev vi kørt tilbage til hotellet, hvor vi hurtig skulle i bad og derefter spise frokost. Den gode frokost blev der som altid spist meget af. Alle var godt mætte, og det var tid til en times hvile.

Efterfulgt af hvilen var der forældrebesøg til de spillere, som har deres forældre herovre. Nogle blev på hotellet med deres forældre, mens andre tog en lille tur ud i det engelske. Da forældrebesøget sluttede, stod maden nu endnu engang klar på buffeten, denne gang var det tid til en tidlig aftensmad. Senere ventede en social aktivitet, som vi endnu ikke vidste hvad var. Vi fik blot besked på at tage varmt tøj på, ordenlige sko og vores drikkedunk med. U16 UEFA 0 8042016 1

Da vi sad i bussen trådte nogle af forældrene overraskende ind, de skulle også med til den sociale aktivitet. Der var god stemning i bussen, og alle var nysgerrige for at vide, hvad vi skulle. Da bussen begyndte at køre, stillede Jannie sig op i gangen, hvor hun fortalte at vi skulle ud og se kvindernes EM kvalifikationskamp mellem England og Belgien. En konkurrence var der selvfølgelig også. Den gik ud på at gætte resultatet i pausen, slutresultatet, samt at gætte hvornår det første mål blev scoret.U16 UEFA 0 8042016 3 U16 UEFA 0 8042016 4

Efter en lang køretur ankom vi til stadion. Vi fik vores billetter og gik ind for at finde vores pladser. Allerede inden kampen gik i gang var der højt humør på tribunerne. Det vrimlede ind med mennesker, og der endte med at være over 10.000 tilskuere. Det var en spændende kamp, som endte 1-1.U16 UEFA 0 8042016 5

Da kampen var slut blev vi kørt tilbage på hotellet, hvor en aftensnack ventede. Den bestod af frugt, yoghurt og noget brød.

Nu er det på hoved i seng, så vi kan være friske til kampen mod England i morgen. Godnat fra værelse 211 – Ida-Marie og Silje.