Pokalfinalen spilles i Hjørring

0
765

Det bliver Bredbånd Nord Arena i Hjørring, som skal lægge græs til årets pokalfinale mellem Fortuna Hjørring og Brøndby IF. De to hold mødte også hinanden i sidste års pokalfinale. Den blev spillet på Brøndby Stadion, men i år er det altså Fortuna Hjørring, der har trukket det længste strå.

Finalen spilles lørdag den 21. mail kl. 16, og arrangørerne håber på en finale, der bliver mindst lige så spændende og medrivende som sidste år. Dengang vandt Brøndby efter en dramatisk afslutning, hvor Fortuna var foran det meste af kampen, men hvor Brøndby udlignede på et omdiskuteret straffe i det 89. minut og endte med at vinde pokalen efter et drømmehug af Julie Trustrup tre minutter inde i overtiden.

”For os bliver pokalfinalen på Bredbånd Nord Arena i Hjørring en kæmpeoplevelse og forhåbentlig en af de gode. Med et hjemmepublikum, som nok skal blive stort og entusiastisk, i ryggen, kommer vore spillere sandsynligvis til at yde deres aller-bedste,” siger Fortuna Hjørrings formand Jette Andersen i en pressemeddelelse fra DBU.

Fortuna vil ha’ revanche

Det er niende gang, de to hold mødes i en pokalfinale. Brøndby har vundet de fleste gange – Fortunas seneste sejr var i 2002.

”Brøndby er en ønskemodstander, når vi tænker kvalitetsfodbold, men det kunne da godt være en nemmere modstander i et pokalopgør. Sidste år måtte vi rejse hjem med et nederlag. Det skal vi revanchere i år, og det er vist vores tur til at få pokalen i skabet,” siger Jette Andersen.

Finalen i kvindernes pokalturnering spilles på Bredbånd Nord Arena den 21. maj klokken 16.00. Kampen kan desuden følges direkte på DR3.