U16-DAGBOG: En ægte drengedrøm

0
835

U16-landsholdet deltager 3.-10. april  i UEFA Development Tournament i England. Undervejs skriver spillerne dagbog om turen. Dagens dagbog er skrevet af Malaika Hashmi, OB, Josephine Motet, BSF, og Josefine Funch, Hillerød GI:

Dagen startede kl 08:30 med lækker morgenmad. Det var dog ikke alle, som kunne komme til tiden. To af pigerne, (vi nævner ingen navne…) var ikke stået op og kom derfor for sent til maden.

Efter mad var der lektiecafe og alle var fokuserede på det de lavede.

Efter lektier skulle vi have møde omkring Tjekkiet og hvordan de spiller. Vi så på deres opbygning og pres. Så nu er vi fuldstændig klar til at slå dem i morgen.

Så var det afsted til træning, som stod på restitution med fyssen Pernille, opbygnings – og presspil og til slut skulle vi have øvet standartsituationer, men fordi det begyndte at hagle, stoppede vi træningen og tog hjem før tid. Det resulterede i, at flere af os tog en tur i karbad og fik slappet ekstra godt af.

Efter frokost stod den på tur. Vi havde ingen anelse om hvor vi skulle hen, men i bussen fortalte Danny en historie om sig selv og den klub han elsker mere end noget andet, siden hans barndom.

Klubben er ikke bedst placeret i Premier League, men har haft succes gennem årene. De vandt bland andet European League i 1982, som i dag er Champions League.

Klubben hedder Aston Villa.

Landstræner med julelys i øjnene

Vi fik os en tur rundt på stadion, både et besøg i presselogoen, men også i deres omklædningsrum. Danny har aldrig været gladere. Han gik rundt med julelys i øjnene og skulle have billeder af alt man kunne tage billeder af. Man kunne ikke tage smilet af hans ansigt.

Som afslutning på en rigtig fed tur på Villa Park, fik vi oplevelsen af at møde Jores Okore. Vi fik lov til, at stille ham spørgsmål som vi havde forberedt i bussen og derefter få taget en masse billeder med ham. Til slut var der selvfølgelig autografskrivning og Danny fik skrevet på sin trøje, som 100% skal op og hænges derhjemme i Danmark. Olivia var nok den sejeste i dag, da hun valgte at spørge Okore om han ikke ville have hendes autograf 🙂

U16 UEFA 06042016 2

Efter aftensmad var der forældrebesøg, så dem der havde deres forældre herovre tog på en lille tur sammen med dem, mens vi andre hyggede os med musik og massage i fysrummet.

Som afslutning på en god dag, var der møde omkring kampen i morgen og dagens gode historie som vi laver sammen med mental Janne.

Hashmi, Funch og Motet takker af for denne gang og ser frem til en sejr i morgen.

Vi ses!