U17 DM: Fortuna og BSF byttede plads

0
963

Kampen om sølvmedaljerne fortsætter med uformindsket styrke i U17 DM Ligaen. Før weekenden var BSF på 2. pladsen, et point foran Fortuna Hjørring. Men nu har de to hold byttet plads.

BSF tabte nemlig lørdagens lokalbrag mod topholdet Brøndby med 2-0. Samtidig vandt Fortuna Hjørring rundens andet store lokalopgør, kampen hjemme i Hjørring mod AaB, med 5-0. Dermed er Fortuna på 26 point, mens BSF er på 24 point. Brøndby er alene i spidsen med 36 point.

Fortuna var bedst i første halvleg i fredagens kamp mod AaB. Men opgøret skulle hen i det sidste kvarter, inden overvægten i spil og chancer blev forvandlet til mål. Annica Just Schreiber gjorde det til 1-0 i det 34. minut, og ti minutter senere fordoblede hun målscoringen. Begge mål blev til i samarbejde med Anna Jørgensen.

I anden halvleg kom AaB bedre med. Ifølge Fortunas beskrivelse af kampen, fik AaB lagt et pres på hjemmeholdet fra halvlegens start. Men som kampen skred frem, slap kræfterne op, og det banede vejen for en solo-opvisning af Fortunas Signe Andreasen, som scorede tre gange på 11 minutter fra det 80. minut til slutresultatet 5-0.

Resultaterne af weekendens kampe i U17 DM Ligaen:

  • Fortuna Hjørring-AaB 5-0
  • Brøndby-BSF 2-0
  • B 93-Hillerød 1-2
  • Team Viborg-KoldingQ 2-2
  • Varde IF-Lyseng 1-6
  • Vildbjerg-Skovbakken 4-0