Åben træning for talenter hos BSFs U18DM-hold

0
713

“Skal du videre i din fodboldudvikling – kom til åben træning hos BSF U18 DM”.

Sådan lyder invitationen fra trænerstaben omkring U18 DM-holdet hos Ballerup Skovlunde Fodbold (BSF), som i næste uge inviterer til tre dage med åben træning for talentfulde piger i årgangene 1999/2000.

Cheftræner Svend Støvlbæk Hansen fortæller om idéen med den åbne træning:

“Med den øgede fokus på kvindefodbold generelt og landskampe sendt på DR3 går der sikkert mange piger rundt med et ønske om, at blive den næste Nadia Nadim, Pernille Harder eller Line Røddik Hansen. Nu kan alle talentfulde piger fra årgang 99/00 selv prøve, at træne elitært og få en fornemmelse af om elitefodbold på højeste niveau måske er næste skridt i deres fodboldudvikling i et klubmiljø, hvor pigeholdene i de seneste mange år har skabt et stort antal ungdomslandsholdsspillere”.

Den åbne træning foregår mandag d. 13. juni, tirsdag d. 14. juni og torsdag d. 16 juni i Ballerup Idrætspark , Marbækvej 12, 2750 Ballerup. Der trænes fra kl. 17.00 – 19.00 alle dage.

Interesserede bedes kontakte BSF cheftræner Svend Støvlbæk Hansen på mobil 25136895 eller mail fodbold@hampus.dk for en uforpligtende snak om det praktiske vedrørende træningspassene.