Erfaren talentudvikler bliver ny cheftræner for FB’s kvinder

0
1598

Det bliver 39-årige Bjørn Rasmussen, der afløser Jesper Dahlmann som cheftræner for Frederiksberg Boldklub’s nyoprykkede 1. divisionshold. Og det er noget af et scoop, lyder det fra FB, som nu får en træner, der har A-licens som træner og tidligere har været træner i både 2. division og talentafdelingen hos B93, i AB, FC Øresund og på Gerlev Idrætshøjskole.

“Der er unægtelig tale om noget af et scoop for 1. Damesenior – og det bliver en sand fornøjelse at se udviklingen hos spillerne over de kommende to år. Rasmussen er nemlig om nogen, kendt som en træner med fokus på udvikling hos både rutinerede og ikke mindst unge spillere – bl.a. har han været med til at udvikle etablerede stjerner som Mathias Zanka Jørgensen, Bashkim Kadrii og Jores Okore i B93 – og det falder helt i hak med det naturlige step op, da man nu har status af 1. divisionshold,” skriver FB til FODBOLD FOR PIGER.

Til daglig er Bjørn Rasmussen skolelærer på Børne U.N.I og bosiddende på Frederiksberg med sin kone Jette og deres tre drenge Edvard, Vilhelm og Ludvig, på hhv. 4, 8 og 11 år, hvoraf de to sidstnævnte allerede er aktive i FB.

En af holdets bærende kræfter, den 26 årige Katharina Jensen, der har prøvet lidt af hvert allerede siger om den nye træner:

“Det bliver vildt spændende med Bjørn som ny cheftræner og jeg ser virkelig frem til den nye sæson i 1. division, med en træner der har utrolig meget erfaring og viden. Det er særligt interessant om han kan overføre nogle af metoderne og noget af tilgangen fra ungdoms-elite og herre-elitefodbolden til os”.

Med sig som assistenttræner får Bjørn Rasmussen holdets hidtidige assistent, Mads Fischer. Bestyrelsen er overbevist om, at netop denne konstellation er den helt rigtige i bestræbelserne på at konsolidere sig i 1. division over de kommende par år, lyder det fra Frederiksberg.

Der afholdes en “hilse på”-træningsdag på mandag den 4. juli kl. 18 på Kunstbane 5 for 1. holdstruppen. SDen egentlige opstart skrev fra mandag den 25. juli kl. 18.

Med sig som assistenttræner får Bjørn Rasmussen holdets hidtidige assistent, Mads Fischer.
Med sig som assistenttræner får Bjørn Rasmussen holdets hidtidige assistent, Mads Fischer.