Sommercamp hos engelsk topklub: Træn fodbold og lær engelsk samtidig

0
946

Hvis du både vil styrke dine engelskkundskaber og træne fodbold på højt niveau, så har Manchester City et tilbud denne sommer.

Den engelske topklub, som vandt mændenes Premier League i 2014, satser nu også kraftigt på kvindefodbold. Som led i denne satsning, arrangerer klubben en sommercamp for 9-17 årige piger den 24. juli – den 6. august.

”Det er en chance for fodboldpiger fra hele verden til at komme og træne på det samme anlæg, som benyttes af Manchester Citys kvinder, der spiller med på øverste niveau i FA Kvinders Super League og i kvindernes Champions League. Du kommer til at træne som de professionelle, samtidig med at du effektivt forbedrer dine engelsk kundskaber,” skriver Manchester City i invitationen.

Arrangørerne lover en camp, hvor ”du vil udvikle kampafgørende fodboldfærdigheder og din teknik via træning af højt kvalificerede trænere, der er uddannet i Manchester Citys fodboldfilosofi”.

Campen byder også på sprogtræning med udgangspunkt i fodbold, sociale aktiviteter og ture til bl.a. Manchester, herunder et besøg på Etihad Stadium, hvor Manchester City spiller sine hjemmekampe.

Det er dog ikke helt billigt. Hvis man tilmelder sig inden 30. juni er prisen 2425 pund, hvilket er ca. 25.154 kroner.

Du kan læse mere om programmet her.

Du kan også se en lille reklame for sommercampen her: