U17 DM: BSF holder liv i bronze-chancen

0
745

BSFs U17 DM-piger kan stadig øjne bronzemedaljerne, efter at det søndag blev til en 4-2 sejr på udebane over Skovbakken. BSF har nu 37 point, mens Team Viborg på tredjepladsen har 38 point, og dermed er slaget om bronze helt åbent før sidste runde i næste weekend.

Hvis BSF skal have bronze, så kræver det dog en sejr over AaB, mens Team Viborg skal tabe til B93. Omvendt kan Team Viborg ende med sølvmedaljer, hvis tingene flasker sig for viborgenserne. Det gør de, hvis Viborg vinder og KoldingQ samtidig taber til Vildbjerg.

I starten af søndagens kamp i Aarhus, var der dog ikke meget der tydede på, at BSF skulle hente alle tre point. På grund af landsholdspausen havde Skovbakken tre offensiv-spillere med fra 3F-truppen, og det viste sig at være lidt af en mundfuld for BSF:

”Skovbakkens tilgang til kampen var noget anderledes end vi kendte dem og de tre 3F-Liga spilleres evner og indbyrdes forståelse gav store udfordringer. Mens vi kæmpede med at holde dem fra de største chancer skabte vi en god del muligheder i den anden ende, men vi var generelt stressede over det massive tryk vi hele tiden havde lurende mod vores eget mål,” fortæller BSFs cheftræner Svend Støvlbæk Hansen.

Skovbakken bragte sig foran midt i halvlegen, men BSF kom på 1-1 og kort før pausen gjorde de det til 1-2.

Fra 2. halvlegs start havde BSF overtaget, i følge BSFs referat, men 3F- og U17-landsholdsspiller Signe Holt Andersen slog pludselig til og udlignede til 2-2.

“Signe Holt var fra start til slut den største udfordring for os, men opgaven blev flot løst af måske U17 DM Ligaens yngste midterforsvar Olivia Bergmann (årgang 01) og Julie Bank Weltz (årgang 00), der ikke tillod hende ro i nogen facetter af spillet,” siger BSFs træner.

Med 10 minutter igen kom BSF på 2-3 og i sekunderne før slutfløjtet fik Bolette Kofoed en friløber, som sikkert udnyttede til slutresultatet 2-4.

Dermed kunne BSF rejse hjem med en sejr i bagagen. Og det var der plads til. For BSF havde glemt sit kamptøj i Ballerup og spillede derfor kampen i Skovbakkens orange udebanetrøjer, som hjemmeholdet venligt stillede til rådighed.