3F-oprykkerne fra Varde fejret på rådhuset

0
1159

Varde Kommune er stolte af at have et hold i landets bedste kvinderække. Derfor var Varde IF, som forleden sikrede sig oprykning til 3F Ligaen, i sidste uge inviteret til rådhuskage på Varde Rådhus. Her var rigtig mange mødt frem for at fejre nyoprykkerne, blandt andet en del byrådsmedlemmer.

Vardes borgmester Erik Buhl holdt en tale, hvor han ønskede holdet tillykke med oprykningen. Den  ser han som et produkt af en mangeårig talentudvikling i Varde IF både på herre- og kvindesiden.

Der var også lykønskninger fra udvalgsformand Lisbet Rosendahl og Varde IFs formand Jørgen Nielbæk, og til sidst tog elite/licens ansvarlig i Varde IF, Karl Brynningsen, ordet og bad de fremmødte byrådsmedlemmer tage til lejligheden specialfremstillede fodboldtrøjer på.

Varde Kommune har gennem årene ydet en stor økonomisk støtte til Vardes kvinder, og derfor har kommunen også spillet en vigtig rolle i oprykningen. Borgmester Erik Buhl fik derfor en trøje med nummer 1, mens udvalgsformand Lisbet Rosendahl, som har været klubbens samarbejdspartner i mange år, fik trøje nr. 10.

Varde IF hyldet 5 Varde IF hyldet 7 Varde IF hyldet 6 Varde IF hyldet 9