Taulov Skærbæk IF opruster og er klar U15 VEST i efteråret

0
1626

For første gang nogensinde har Taulov Skærbæk IF et pigehold i Vestrækken. Det drejer sig om U15 pigerne, som bliver det eneste hold i Fredericia, der er med i Vest-rækken. TSIF skal spille Vest, efter at holdet vandt Mesterrækken i foråret.

Dét har skærpet interessen for TSIF’s 2002 pige årgang, som for 3. sæson i træk har  fået tilgang. Det betyder at holdet går styrket ind til deres hidtil sværeste sæson.

“U15 Trænerteamet er i foråret blevet udvidet til et team på tre personer. Det gør at der kan følges op på hele vejen rundt. Der arbejdes med udviklingsplaner for hver enkelt pige og med selvtrænings moduler for hver enkelt pige,” fortæller TSIF i en mail.

Klubben som ligger mellem Fredericia og Kolding har valgt at satse på både bredde og Elite. Det betyder at der tilbydes træning for alle piger, også nybegyndere, og på alle niveauer. Elitetræning tilbydes til de piger som vil og kan og for de piger som er på Unionshold.

Samtidig tages der hul på en sæson hvor Kolding Q/TSIF Pige Elite samarbejdet er fuldt integreret. Det betyder at de bedste piger kan træne sammen med Kolding Q’s 16 VEST / U18 DM piger.

De bedste målmænd fra TSIF tilbydes træning i Kolding Q. Her træner TSIF’s U15 målmand Mathilde Hildebrand allerede to gange om ugen ud over træningen i TSIF regi.

“Herudover sikres det at skadede piger har mulighed for blive kigget på af fysio-teamet umiddelbart efter en eventuelt skade eller når en skade ikke bedres. Vi sikrer  også at pigerne bruger de rigtige programmer til genoptræning. Der er i tillæg taget hul på etablering af den nye kunststofbane hvilket gør vintertræningen endnu bedre. Så efteråret bliver ufatteligt spændende i TSIF, ikke mindst for U15 pigerne,” lyder det fra Taulov Skærbæk IF.