Tre nye landsholdspillere til Vildbjerg

0
1680

Vildbjerg SF Elites U18 DM-hold har taget fat på den nye sæson med nye, stærke kræfter på holdet. U16-landsholdsspilleren Olivia Møller Holdt, som blev topscorer ved den netop overståede Vildbjerg Cup, er rykket til klubben, og samtidig er to af de fem U-16 landsholdsmålmænd flyttet til VSF.

Det drejer sig om Sofie Jackson, der kommer fra Roskilde, og Mia Reedtz Rehde Olesen, der kommer fra Stensballe. Begge skal gå på ISI i Ikast og træne med tre gange om ugen i Vildbjerg.

Derudover er Eline Guldager Gernow, der kommer fra Vejle, også ny i truppen. Hun kommer fra Vejle og skal lige som Sofie og Mia gå på ISI.

“Vi vil gerne være hele områdets talentcenter og glæder os over, at de bedste fra området vælger at spille hos os. Samtidig er det også dejligt at talenter fra hele landet vælger at gå på efterskole på ISI og spille hos os. Det er med til at skabe en stor og bred trup og et rigtig godt trænings og elitemiljø,” fortæller kvindeudvalgsformand Ketty Lauritsen, VS

U18 DM-holdet har i øvrigt fået en fin optakt til turneringen, som Vildbjerg starter 21. august mod Lyseng IF. De vandt Vilbjerg Cup med en sejr over Lake Normann Elicpse fra USA og forinden blev det til en 5-1 sejr i den indledende runde over AaB.

Sofie Jackson.
Sofie Jackson.
Eline Guldager Gernow
Eline Guldager Gernow