Brøndbys U10-1 piger hentede bronze i Sverige

0
1865

Brøndbys U10-piger hentede i weekenden bronze ved stævnet Tjejcupen i Höllviken i Sverige. Pigerne fra Brøndby var eneste danske hold og de imponerede mod bådeU10 og 11 hold

Af Brøndby IF

KLUBNYT Brøndby var det eneste danske hold til tjejcupen i Höllviken denne weekend. Så holdet skulle alene vise Danmark frem… Turen var en stor succes og pigerne er klart blevet bedre.

Holdet skulle lørdag spille 7 mands i U10 rækken, hvor der blev spillet uden resultater. Pigerne spillede 4 kampe mod BK Höllviken, Borgeby 1, LB07 2 og Anderslöv.  Kendetegnet for alle 4 kampe var at de svenske hold spiller meget fysisk, men at vi er langt bedre til at spille fodbold og dermed er klart overlegne og spillede de 4 hold ud af banen. Præcist hvad kampene blev ved vi ikke, men ingen kamp er vundet med mindre end 5-0.

Søndag skulle pigerne op mod U11 hold. Nu skulle musklerne frem.

De lagde ud med 4 puljekampe mod BK höllviken, FC straffanstorp, LB07 og Fortuna FF. Her kan man kun sige at pigerne leverede nogle forrygende kampe med 2 sejr, 1 uafgjort og 1 tabt. Noget overraskende at de klarede det så imponerende godt mod de piger som er et år ældre.

u10-bif-sverige-3

Pigerne var nu klar til semifinalen mod nr. 1 fra den anden pulje GIK Nike. Denne kamp blev noget af en gyser. og efter forlænget spilletid står kampen 1-1 og der må straffespark til for at afgøre hvem der skulle have finalepladsen. Her vandt GIK nike desværre med et enkelt mål.

I kampen om 3-4 pladsen skal pigerne spille mod Hittarp. Endnu en kamp hvor vi spiller flot og har chancer til at vinde kampen. Kommer flot i front men Hittarp får scoret og vi må i forlænget. Der bliver ikke scoret så vi er endnu en gang klar til at skyde straffe.

5 spark og igen flotte skud og redninger og ingen vinder så videre til enkelt spark og JUBII denne gang er det os som score og modstander som brænder.

SUPER FLOT 3. PLADS – helt vildt imponerende at de kan levere så flot et resultat i en række over og endda efter at have spillet 4 kampe om lørdagen.

Pigerne er nu klar til at prøve kræfter i U11 B rækken i den hjemlige vinterturnering.

u10-bif-sverige-1

Har I også gode nyheder om jeres hold? Tegn et klubabonnement og få et log in, så I selv kan lægge nyheder fra jeres klub på FODBOLD FOR PIGER. Skriv til redaktion@fodboldforpiger.dk