Silkeborg klar til den øverste U14 pigerække

0
2217

AC Silkeborg, Silkeborg’s elitefodboldklub for piger, spillede sig lørdag op i den øverste række for U14-hold – U14 Vestrækken. Det skete i meget overbevisende stil, da gæsterne fra Thorsø/Tungelund blev sendt hjem med nederlag på hele 11-1 efter 6-0 ved pausen. Dermed er der ikke nogen af de fem øvrige hold i puljen der kan nå AC Silkeborg. 

Kampen blev desværre skæmmet af en grim knæskade til hjemmeholdets Nanna Bülow, som måtte køres fra kampen i ambulance. Heldigvis ser det ud til at skaden ikke er nær så slem som først antaget – 7/9/13. Oprykningen blev fejret med alkoholfri champagne og guldkarameller.

Kampens topscorer blev Nanna Østgaard, som scorede fem af holdets 11 mål og dermed går til tops på puljens topscorerliste med 16 mål i ni kampe. Nanna er iøvrigt én af hele tre AC Silkeborg piger, der er kommet videre inden for DBU’s talenttræning i region Midt. De to andre er Frida Petersen og holdets anfører Sarah Jusjong Henriksen.

Pigerne i AC Silkeborg træner tre gange om ugen. Nogle af pigerne er også tilknyttet Talentteam på Sølystskolen og her bliver det til to ugentlige morgentræninger. Som målmand i klubben er man iøvrigt tilknyttet en målmandstræner.

BILLEDTEKST: Øverst fra venstre: Julie Østgaard Dahl, Caroline Bode, Caroline Møller-Heuer, Sarah Jusjong Henriksen, Sofie Bengtsson, Emma Frølund, Emilie Lemor, Anne Sofie Nielsen, Emilie Nygaard-Andresen, Natasja Sjørslev Nielsen og Mathilde Elert Kjær. Nederst fra venstre: Mille Jusjong Henriksen, Nanna Østgaard, Frida Petersen, Lisa Hørsholm, Josephine Strandby, Victoria Falsig Hvid og Katinka Angel. Ikke med på foto: Nanna Bülow og Anne Sophie Lebeck.