AaB’s piger har X-factor

0
1188

AaB’s fodbold piger har bevist, de har X-factor, efter at de har indsunget en slagsang sammen med X-factor vinderen Emilie Esther.

Af AaB, forfatter Betina Kowalski

KLUBNYT AaB’s fodboldafdeling for piger og kvinder har store ambitioner. Målet er at have et kvindehold i landets bedste række – 3F ligaen – i 2018. Samt at være dominerende i de bedste ungdomsrækker. Når man ser på de aktuelle stillinger, er der ingen tvivl om, at målsætningerne er helt realistiske og delvist allerede opnået.

Jan Andersen, som er far til en U14 spiller, blev Inspireret af målsætningerne og den gode atmosfære i klubben, hvor fokuseret satsning på talentudvikling går hånd i hånd med det sociale.  Derfor skrev han slagsangen MOD STJERNERNE. Sangen er nu indspillet i et samarbejde med produceren Thomas Høgsted og med den tidligere nordjyske fodboldpige Emilie, bedre kendt som den dygtige X-factor vinder Emilie Esther, på vokal. Der synges kor af AaB-spillerne U13-U18.

Pigerne synger alle med på omkvædet med teksten:

Vi er på vej mod stjernerne

viljer af stål, Vi Sætter mål

AaB og superbold

Vi´ hele Nordjyllands pigehold

Og hvis du nu vil være med

Og kan og vil Så kom og spil

For alvor og for sjov

Her ingen plads til Jantelov

Sangen er nu tilgængelig på iTunes, Spotify og alle større streamingtjenester.

Sportschef Torben Brohus udtalte for nylig i en pressemeddelelse: ”AaB har også til hensigt at blive kendt for at udvikle pigetalenter i og fra hele Nordjylland samt at kunne tilbyde talentpleje i Nordjylland, som jeg vil sætte stor ære i at være med til at fremme”.

Sangen skal ses som et led i denne proces. Målsætningen, atmosfæren og drømmen hos AaB’s fodbold piger og kvinder kan siges med sangens titelbærende sætning: Vi er på vej mod stjernerne…

Kontakt:

Torben Brohus, sportschef AaB fodbold kvinde-/pigeafdeling tlf: 2812 8100 mail: tb@aabaf1885.dk

Jan Andersen (fodboldpige-far, komponist og tekstforfatter til MOD STJERNERNE)

tlf: 2072 0473 mail: koan@live.dk