AaB’s kvinde-/pigeafdeling arbejder på at forebygge skader

0
938

Fodbold er en idrætsgren med mange skader, der dog kan forebygges ved fysisk træning baseret på balance- og styrkeøvelser, og i AaB’s kvinde-/pigeafdeling er der sat ind overfor disse skadesproblematikker med et samarbejde om træning i og med Fysio Danmark Arkadens Fysioterapi i Aalborg.

KLUBNYT af AaB’s web/presseafdeling

AaB’s Kvinde-/pigeafdeling glæder sig over udbyttet af det fantastiske samarbejde, som blev lavet med Fysio Danmark Arkadens Fysioterapi i foråret 2016.

Hver mandag træner U18DM pigerne TRX samt laver intervaltræning under kyndig vedledning af fysioterapeut Rasmus Lynge Pedersen.

Af og til deltager Kvinde-/pigeafdelingens øvrige hold i træningen og sidste mandag var det U15 pigernes tur. ”I AaB er vi meget glade for samarbejdet på både trænings- som behandlingssiden” fortæller Andreas Friis Andersen, som er ansvarlig for behandling og fysisk træning i AaB’s Kvinde-/pigeafdelingen”.