ANNONCE: FC Damsø søger træner til ungdomsafdelingen

0
826

FC Damsø søger træner til vores ungdomsafdeling for 2017

I FC Damsø kommer pigerne altid i forreste række – derfor er vi en fodboldklub i vækst, etableret som en af de største klubber på pigesiden, Øst for Storebælt.

Vi har således pt. 5 hold i senior afdelingen:

  1. Hold (DBU´s 1.DIV)
  1. Hold (Københavner serien)
  1. Hold (Serie 1)
  1. Hold (7 – mands hold)
  1. Hold ( Fodboldfitness)

Samt en række ungdoms- og børnehold

Profil:

Vi søger en målrettet og ambitiøs træner, der er klar til at træne vores dygtigste piger på ungdomssiden, U16, der i foråret 2017 spiller i Mesterrækken

Du skal gerne kunne mestre det taktiske i forhold til kampene, men også give den fornødne fysiske og tekniske udfordring for spillerne i dagligdagen ved træningerne.

Truppen rummer mange ”sultne” piger, der skal udfordres og udvikles – derfor foregår træningen i tæt samarbejde med vores senior-afdeling, hvor der er god mulighed for sparring.

Vi forventer, at du som minimum har nogle års trænererfaring.
Du må gerne være en relativt ung træner, men du skal være i stand til at sætte dig i respekt gennem din fodboldmæssige faglighed.

Vi håber at du måske også ser denne mulighed som et skridt fremad i din trænerkarriere, som sagtens kunne foregå i klubben. Nærmere vilkår udover evt. trænerkurser og tøjpakke kan oplyses ved personlig/telefonisk henvendelse.

Frist: Hurtigst muligt

Kontaktperson i første omgang er Sportschef Maria E. Jensen, på mobil 2762 0027 eller e-mail: maria.e.jensen@outlook.com