Talentarbejdet styrkes i Sundby Boldklub

0
1460
Styrkelsen af talentarbejdet giver stor grund til jubel.

Sundby Boldklub har med sommerens ansættelse af Keld Juhl på 1. Divisionsholdet, ikke kun styrket damerne. Også ungdom nyder godt af Kelds mange års erfaring med pigetalentarbejde på højeste plan.

Af Sundby Boldklub

KLUBNYT:

Keld er ny i stillingen som talentudviklingsansvarlig, en rolle han kender særdeles godt fra tidligere i B93. Igennem efteråret har Keld stille og roligt sat sig præg på talentarbejdet, både ift. spillestil og en mere elitær tilgang, som helt sikkert vil komme den enkelte spiller til gode og blive tydeligt på den lange bane.

I første omgang betyder det, at vores U16, U14 og U13 elitehold, nu gennemgår de samme tests som DM-klubberne, ligesom en håndfuld U16 spillere, nu træner fast med og har fået kampe på 1. Divisionsholdet som har sikret sig en plads i oprykningsspillet til 3F ligaen for 3 sæson i træk.

Accelereret talentudvikling
Nyeste tiltag er videooptagelse af samtlige hjemmekampe og via vores nye samarbejde med Eye4Talent kommer spillerne nu til, at tage ejerskab for deres egen talentudvikling. De skal analysere og reflektere deres egne kampaktioner, som så bruges til at målrette deres individuelle træning. Sundby Boldklub er første pigeklub i landet der gør brug af Eye4Talents fantastiske talentudviklingsplatform og lægger sig i slipstrømmen af FCK School of excellence, FC Nordsjælland, og AGF, som også bruger platformen.

Bliv klogere på Eye 4 talent og det arbejde vi har sat i gang, her: https://youtu.be/DexHlXET6UM

U18-DM i sigte
Med styrkelsen af talentarbejdet går vi all-in i bestræbelserne på, at skabe det bedste udviklingsmiljø i København. Det indebærer forhåbentlig i nær fremtid både U18DM og 3F ligafodbold. Ansøgningsprocessen til DM-rækken er sat i gang, og vi håber stærkt på at være med, allerede til efteråret i sæson 2017/2018.

Ambitionerne er velbegrundede. På det nuværende U16 landshold er der 3 spillere med opdragelse i Sundby og der er sammenlagt 7 spillere på både U15 og U14 talentcentrene, så de næste årgange er bestemt også på vej.

Vil du være en del af projektet og er du klar til at tage ejerskab for egen udvikling, er du velkommen til at prøvetræne hos vores U13, U14 og U16 elitehold gennem hele vinteren. Piger der træner med i en længere periode vil få lavet en udviklingsplan af cheftræneren i årgangen. Kontakt træneren i den pågældende årgang, hvis det har interesse.

Trænerkontakter findes på vores hjemmeside www.sundbyboldklub.com

3 tidligere Sundby piger med U16 landsholdet i Tyskland.
3 tidligere Sundby piger med U16 landsholdet i Tyskland.