Ringsteds U16-piger puljevinder og oprykker

0
1841

Ringsted Damefodbolds U16-piger vandt U16 1-rækkens pulje 4 og rykker dermed op i mesterrækken til foråret. Med en aldeles overbevisende hjemmebanesejr på 9-0 over Næstved IF i den sidste puljekamp i efterårsturneringen, var der ingen tvivl om udfaldet i rækken, da Ringsted satte sig førstepladsen med to points afstand til Slagelse og langt ned til HB Køge, Næstved og Nykøbing FC.

Endnu et succesrigt turneringsforløb for byens ældste pigehold, der er forsvarende sjællandsk mester i indendørsfodbold, og som i udendørs sammenhæng råder over en særdeles talentfuld årgang, der har spillet med i toppen af deres respektive række igennem flere sæsoner.

Ringsteds U16-mandskab rundede efteråret af som ubesejret med seks sejre, to uafgjorte og en ret så solid målscore på 29-3. Flot fremmøde langs sidelinjen til den sidste kamp på kunststofbanerne ved stadion, og den knusende sejr og oprykning blev fejret på behørig vis med champagne og holdfoto, inden spillere, ledere og forældre rundede aftenen af i klubhuset med sandwich, kage og varm kakao.

Med træner Asbjørn Petersen i spidsen ser både klub og trup frem til vintertræningsturneringens strabadser, inden det gælder mesterrække-udfordringen til foråret.