Inspirationskursus: Fodbold set fra et fysiologisk synspunkt

0
876

Kies holder fredag d. 18 november det andet af tre inspirationskurser for pigetrænere. Emnet er “Fodbold set fra et fysiologisk synspunkt”

Inspirationkurserne er et led i vores strategi på Kies for at højne pigefodbolden og give trænere mulighed for at samle inspiration og netværke i fællesskab.

Dagens kursus står Ronni Eg Sahl, der er videnskabelig assistent og cand. scient. i humanfysiolog, for.  Ronni er uddannet humanfysiologi fra Københavns Universitet (Idræt) 2016 med speciale i muskelstyrke og muskelfunktion. Han er videnskabelig assistent på Biomedicinsk institut Panum. Ronni er tidligere fysisk træner U-elite Lyngby BK, 2015 og samarbejder med Fodboldinspirator og Kies.

Ronni vil ud fra udsagnene ”Pigefodboldspillere er svage” og ”Mange pigespillere sprinter aldrig til træning”! tage os igennem en fodboldtræning set gennem et fysiologisk perspektiv. Der vil på dagen være lagt vægt på både teori og praksis, hvor også deltagerne får rig mulighed for at kommentere og debattere.

Vi på Kies synes det giver mening at Ronni kommer med et oplæg som viser en fysiologisk vinkel på træningen. Ronni trækker nogle eksempler frem i den teoretiske del og bruger noget af hans praktiske erfaring fra Lyngby Boldklub og Fodboldinspirator.

På banen vil Ronni vise nogle øvelser, der er brugbare ift. de nævnte problemstillinger:

  • Svaghed/skade
  • Intensitet i træning.

Programmet for dagen vil se således ud:

16.30-17.15 – Oplæg om træning, styrke og skader

17.30-18.15 – Praktisk på banen

18.30-19.15 – Mad

19.30-19.40 – Oplæg om træningsplanlægning

19.40-20.00 – Afrunding med kaffe og kage

Tilmelding sker på msh@kies.dk og koster Kr. 250 pr. deltager (for nye deltagere)

Indbetales på Swipp 26123464 – konto nummer 2191 5365 125 262

Skriv jeres navn, klub og kursus på indbetalingen