Årets sidste BSF 3F- og U18DM-Liga kampe i Ballerup Idrætspark

0
896
Oplev 3F- og U18DM Liga fodbold i Ballerup Idrætpark
Oplev 3F- og U18DM Liga fodbold i Ballerup Idrætpark

Klubnyt | Af Web-redaktionen, Ballerup-Skovlunde Fodbold

BSF – Skovbakken (3F-Ligaen)
Når Skovbakken lørdag gæster Ballerup Idrætspark er det samtidig årets sidste runde i 3F-Ligaens grundspil.  Dagens modstander indtager en 4 plads, mens BSF selv ligger nr.5. i ligaen, hvor ingen af holdene kan avancere i tabellen med en sejr.

Cheftræner BSF 3F-Liga John Froman:
“Vi vil give nogle af de spillere der ikke har opnået så meget spilletid en fornuftig mulighed i årets sidste opgør. Det betyder ikke, at vi går ind til lørdagens opgør med en ligegyldig indstilling og kampen ikke har nogen betydning, men med respekt for de spillere, der ikke har spillet så meget og som er meget vigtige i vores daglige træningsmiljø. Vi håber på stor opbakning til opgøret, der spilles på kunstbanen lørdag kl.13.00. Der er gratis adgang, så kom ud og støt kvinderne i årets sidste turneringskamp”.

BSF – Odense Q (U18 DM-Ligaen)
Før søndagens kamp ligger BSF og Odense Q henholdsvis nummer 3 og 9 ud af de 13 hold i landets bedste pigeungdomsrække, U18 DM-Ligaen. Kampen er BSF’s sidste på hjemmebane i efterårssæsonen, som afsluttes med en udebanekamp mod Aab d. 27. november i Ålborg.

Begge kampene spilles på kunstgræsbanen foran klubhuset i Ballerup Idrætspark, Marbækvej 12, 2750 Ballerup