BSF åbner op for prøvetræning i november/december

0
985
Nu er det muligt at prøvetræne på et af BSF mange elite- og breddehold
Nu er det muligt at prøvetræne på et af BSF mange elite- og breddehold

Har du ambitioner om at spille U18 eller U16  pigefodbold på højt niveau – så inviterer Ballerup-Skovlunde Fodbold til prøvetræning i november og december måned for årgang 99/00/01.

Klubnyt | Af Michael Bank Weltz, Ballerup-Skovlunde Fodbold

Den igangværende sæson er for de fleste holds vedkommende afsluttet og BSF ser frem mod næste sæson med stor spænding.

Mange klubber taler om, at de på sigt gerne vil have hold med i de to landsdækkende turneringer 3F- og U18 DM-Ligaen. I forårssæsonen 2017 har Ballerup-Skovlunde Fodbold fortsat hold med i 3F-Ligaen, U18 DM-Ligaen og samtidig i de øverste fællesrækker U18 Piger Øst og U16 Piger Øst. Dermed tilbyder BSF en naturlig udviklingstrappe for ambitiøse pigespillere, som gerne vil prøve deres talent af i de kommende år.

Med særdeles stærke ungdomsårgange, har BSF valgt, at U18DM er en relativt ung trup med en del årgang 2001-spillere. Klubbens U16-1 Piger (spiller i U18 Øst rækken) er næsten udelukkende talentfulde 01’ere, og deres U15-1 Piger (spiller i U16 Øst rækken) er årgang 2002 + en håndfuld 2003. Det er en integreret del af BSF’s setup, at de bedste spillere i trupperne træner op med holdet over 1-2x pr. uge, så de bliver udviklet bedst muligt i den daglige træning. Så har du lyst til at videreudvikle dine kompetencer på højeste niveau er du velkommen til at komme til prøvetræning i november. Du kan kontakte BSF’s U18 DM-træner Svend Støvlbæk på telefon 2513 6895 eller U16-1 træner Gert Sørensen 2943 3763 og aftale nærmere. Selvom der er langt til foråret anbefaler BSF, at du tager kontakt til klubben allerede nu.

Det er i denne tid det er bedst at vænne sig til tempo og niveau og du vil få udleveret selvtræningsprogram med videre og dermed kunne starte på samme fysiske niveau efter nytår, som de øvrige spillere i BSF trupperne.

Følg pigefodbold i BSF 
Følg også Pigefodbold i BSF på klubbens hjemmeside, Facebook, Instagram eller Twitter