Tårnby FF i front i Futsal-Ligaen

0
1379

Tårnby FF har med en 1-5 sejr over FC Damsø fået en god start på årets futsal-sæson. Her kan du læse mere om Danmarks bedste futsalturnering for kvinder.

Af Solveig Valbjørn

Kvinderne fra Tårnby FF kunne lørdag eftermiddag juble over en sejr på 1-5 over 1. divisionsholdet FC Damsø i årets futsalturnering. Det var ellers Damsø, der kom bedst fra start med en hurtig scoring, men Tårnby fik reduceret, så resultatet ved pausen var 1-1. I anden halvleg pressede Tårnby FF på, hvilket resulteret i et målshow fra Tårnby, der resulterede i slutresultatet 1-5.

Sejren betyder at Tårnby FF nu ligger på førstepladsen i Futsal Kvindeserie Øst, som udgør den ene halvdel af kvindernes bedste futsal liga. Der vil i de kommende måneder blive spillet puljekampe, hvorefter de to bedste hold fra henholdsvis Øst og Vest kvalificerer sig til DM i futsal for seniorer, der afvikles som et Final Four-stævne.  

Stævnet bliver afholdt over en dag i en weekend, hvor der spilles to semifinaler, hvor nummer 1 fra henholdsvis Øst og Vest, møder nummer 2 fra den modsatte landsdel i de to semifinaler. Vinderne af semifinalerne møder hinanden i finalen, og taberne møder hinanden i kampen om bronzemedaljerne.

DM Final Four bliver i år spillet i Skjern Kulturcenter lørdag den 11. marts 2017, sammen med U16 og U18 pigernes finalestævne.

Placeringen af otte deltagende hold i Futsal Kvindeserie Øst er efter weekendens resultater følgende:

 

  • Tårnby FF, 6 point
  • BSF, 3 point
  • IF “Skjold” Birkerød Fodbold, 3 point
  • Greve Fodbold, 3 point
  • Sundby Bk., 3 point
  • FC Damsø, 0 point
  • Roskilde Pigefodbold, 0 point
  • Farum BK, 0 point