To nederlag til de danske U16-piger

0
735

Det danske U16-landshold spillede torsdag den sidste af to venskabskampe mod Tyskland. Det blev til et ærgerligt 8-0 nederlag til et stærkt tysk mandskab, som betød, at de danske U16 piger kunne vende hjem til Danmark med to nederlag i bagagen efter ugens træningstur i Flensborg.

Allerede 11 minutter inde i torsdagens kamp, bragte det tyske landshold sig foran med 1-0. Derefter gik det stærk – hele fem gange formåede tyskerne at sende bolden i de danske netmasker inden pausen. Det var derfor en svær anden halvleg, som de danske piger stod over for. De fik heller ikke rettet op på resultatet – i stedet fik Tysklandet øget føring yderligere til 8-0, som blev kampens slutresultat.

Det var U16-landsholdets anden kamp på tre dage imod Tyskland. Tirsdag måtte pigerne også gå fra banen med et nederlag, da det blev til et 4-0 sejr til det stærke tyske U16 landshold.