B.93 piger møder Atletico Madrid i påsken

0
1487

B.93 piger inviteret til elitestævne i Spanien, hvor de skal møde FC Barcelona og Atletico Madrid

Af B.93 pigefodbold

KLUBNYT B.93´s U-16 og U18-piger skal i påsken 2017 til Madrid for at spille mod en række kendte spanske storhold. Der venter en fodboldoplevelse af de store for Østerbro holdet.

Klubbens U16 pigehold er blevet inviteret til at spille i en international U16 eliteturnering, Madrid Football Cup Girls 2017, hvor så kendte hold som FC Barcelona, Atletico Madrid, Real Madrid, Olympique Lyon og New York Soccer har meldt deres ankomst.
Det er en eksklusiv turnering for de bedste pigehold i Europa.

“Vi er utrolig glade for at få denne invitation, hvor vore dygtigste elitepiger får mulighed for at spille mod nogle af de allerbedste pigehold i deres årgang. Tidligere har vi været med i Future Cup i Göteborg, men her i 2017 vil vi gerne give vore U16 og U18 piger en fodboldoplevelse af de helt særlige,” siger Vinnie Haldbo, der er talentudviklingsansvarlig i B.93.

Klubbens U18DM hold deltager også turen til Madrid. Endnu holder madrilenerne ikke et internationalt elitestævne for U18 årgangen, men B.93-pigerne er på forhånd sikret kampe mod Spaniens allerbedste U18 pigehold i Atletico Madrid og Rayo Vallecano. De endelige hold til Madrid-turen bliver udtaget i forbindelse med sæsonopstarten i 2017. Også nye spillere udefra kan komme i betragtning til turen.