Fhv. landsholdsspiller bliver cheftræner for B.93-piger

0
1437

B.93 hyrer stærk fodboldprofil som ny cheftræner for U18DM piger  

KLUBNYT  B.93 har hyret en fhv. superligaspiller og udlandsprofessionel med 27 landskampe i benene til at træne klubbens U18DM piger. Det er den 43-årige Dzevdet “Dzeko” Sainoski, der fra 1. januar 2017 afløser Jesper Wolf Pedersen.

Dzeko har en DBU UEFA a-trænerlicens, og han har bl.a. været assistenttræner for Frems 2. divisionshold. Som fodboldspiller var han en teknisk dygtig midtbanespiller og bl.a. kendt for sin fremragende sparketeknik. Han har spillet 27 kampe på Makedoniens landshold og har haft en lang karriere som professionel fodboldspiller.

Han kom til Danmark i 2000, hvor han en kort overgang spillede i B.93, inden han rykkede til FC Nordsjælland. Han har også været professionel spiller i bl.a. Hannover96 i Tyskland og NEC Nijmegen i Holland.

Nye spillere, der ønsker at komme til prøvetræning i B.93, kan henvende sig til Claus Vilster, assistenttræner for B.93 U18DM piger, på clausvilster@hotmail.com eller mobil  23 98 93 78.