AaB’s U16 piger klar til det Jyske Mesterskab

0
1129

KLUBNYT

Af AaB kvinde-/pigeafdeling web/presse

AaB’s U16 piger har igen i år kvalificeret sig til Jysk Mesterskab. Dette skete, da AaB pigerne genvandt det Nordjyske Mesterskab for 4. gang i træk, en ret imponerende dominans vil det nok lyde fra mange – og jo det er meget imponerende.

Det hele startede dog lidt skævt for de vante indendørsspillere fra AaB, da holdet havde en vigtig pokalkamp mod Randers samme dag som det første stævne fandt sted, dog lykkedes det at finde en løsning. Med 3 kampe vundet og en uafgjort var det første stævne godkendt.

Næste stævne blev spillet i KFUM-hallen, hvor AaB pigerne byggede videre på det, som de andre AaB piger havde bygget op gangen før. Dette blev gjort til punkt og prikke med 4 sejre ud af 4 mulige. Det 3. og afsluttende stævne blev spillet i AaB, og her var AaB holdet ramt af mandefald, da Louise Dupont, som spiller bagerst, var blevet syg, hvilket gjorde at AaB valgte at lade pigernes skiftes til at være bagerste ”mand”. De første 3 kampe kørte som de skulle med 3 sejre, hvor den sidste kamp blev til et nederlag, som ikke påvirkerede det store på stillingen, og dermed var AaB klar til det Nordjyske Mesterskab igen.

Nu var det blevet tid til Nordjysk Mesterskab, hvor AaB lagde ud med en kamp mod de lokale helte, som blev til en 11-0 sejr til AaB, og hermed var kampen om at vinde det Nordjyske Mesterskab for alvor skudt i gang. Anden kamp skulle spilles mod Fortuna, og her ville AaB pigerne ud og bevise, at nederlaget i sidste kamp var en engangsforestilling. AaB pigerne fik bevist deres værd og slog Fortuna 6-2, og dermed havde AaB et godt udgangspunkt for den tredje kamp, hvor AaB igen sejrede med resultatet 10-2. I de sidste 2 kampe sejrede AaB overbevisende med resultaterne 8-1 og 10-1, og dermed havde AaB pigerne, med 5 sejre ud af 5 mulige, genvundet Norjysk Mesterskab og dermed kvalificeret sig til det Jyske Mesterskab, som spilles 4. og 5. februar i Hornslet.