Amerikansk spiller startet i Vildbjerg SF

0
1585
Nicole Robertson, Vildbjerg SF
Vildbjerg SF’s 1.division kvinder kan med stor glæde byde Nicole Robertson fra USA velkommen i truppen.
Af Vildbjerg SF
KLUBNYT  Vildbjerg SF har været så heldige at få tilgang af den amerikanske spiller, Nicole Robertson, som i januar startede på ISI Idrætshøjskolen i Ikast på deres fodboldlinje. ISI og Vildbjerg SF er gode samarbejdspartnere indenfor pige-/kvindesiden, hvor f.eks. flere af spillerne fra det talentfulde U18 Piger DM går på efterskolen. Så det at Nicole skulle gå på ISI og samtidig kunne spille i Vildbjerg, var jo et perfekt match.
Kort om Nicole:
Nicole er 20 år og fra San Diego, USA. Hun har senest spillet for San Diego State University og forinden det, spillet for Purdue University i USA. Hun har derudover haft en enkelt prøvetræning i Tyskland i foråret 2016, dog uden held. Nicole valgte derfor at tage turen imod Danmark, for at studere, træne fodbold og derved forsætte hendes videre udvikling indenfor fodbolden, i håb om i fremtiden at kunne slå igennem som prof. spiller.
Det er selvfølgelig en interessant situation for klubben at få tilgang af en udenlandsk spiller som har prøvet kræfter med et helt andet fodboldmiljø end det danske. Og vi er derfor også utrolig spændte på hvordan hun kommer til at falde ind på holdet. Vi spurgte derfor Nicole om vi kunne få en lille udtalelse omkring hendes ophold i Vildbjerg indtil videre, og hvad hun synes om det?:
“I am enjoying my experience with the team so far! Everyone is so nice and welcoming. And they are also hard working girls that inspire me and motivate me to make myself better. It’s such a friendly environment and also professional at the same time. I see great things happening for this team in the near future.”
Udtalelse fra Henrik Skov & Kristoffer Kvistgaard (Træner & Ass. træner):
”At Nicole er kommet til klubben er på en måde lidt af et scoop. Det at Nicole er en spiller af den amerikanske skole, kan være med til at give, et allerede stærkt hold, lidt udenlandsk ’kant’ i måden at spille på. Hun er pasningsstærk, udfordrende, hurtig, driblestærk og en intelligent spiller som kan bidrage meget til det fremadrettet spil. Så det er en rigtig spændende spiller der er indgået i truppen, og som allerede har vist højt niveau, motivation og en passion man kun kan glæde sig over.”
Udtalelse fra Ketty Lauritsen (formand for kvindeafdelingen):
Et stort velkommen til Nicole. Jeg er meget spændt og glæder mig til at følge Nicole i hendes fodboldeventyr her i Vildbjerg. Men mest af alt er jeg stolt over det super flotte samarbejde der er mellem ISI Højskole og Vildbjerg SF Fodbold. At de får en ny højskoleelev fra USA, og vi får en fodboldspiller fra USA er vildt spændende. Jeg har store forventninger til Nicoles fodboldfærdigheder, og samtidig er det meget udfordrende og lærerigt for hele truppen at skulle integrere Nicole i den danske fodboldverden.