B.93 henter træner i Brøndby til sit 1. kvindeseniorhold

0
1274

B.93 ansætter ny specifiktræner til 1. kvindeseniorholdet og styrker dermed sit trænerteam endnu mere for at nå sit mål om at komme op i 1. division.

KLUBNYT  Af B.93 webredaktion

B.93 sætter nu endnu mere ind for at nå sit mål om at komme op i kvindernes 1. division til sommer. Klubben har nu også ansat den erfarne træner, Peter Schultz som specifiktræner til at sikre målrettet spillerudvikling for de unge ambitiøse spillere i B.93. Peter Schultz har i efteråret været cheftræner for Brøndbys U19 Elite øst drenge, og han har også tidligere været cheftræner for pigerne i Roskilde og Taastrup. Han indgår i et trænerteam med cheftræner Maria Dong Kruse og den spillende assistenttræner, Mette Perthu-Hansen.

“Jeg ser frem til samarbejdet med Peter Schultz der ligesom jeg, er en meget engageret træner som prioriterer spillerudvikling højt,” siger Maria Dong Kruse. “Peter og jeg har tidligere arbejdet sammen i Roskilde og havde allerede dengang et godt og konstruktivt samarbejde.Vi er begge enige om at skabe et elitært samt udviklende træningsmiljø, hvor spillerne konstant bliver udfordret, på fysik, samt teknisk og taktisk forståelse.”

B.93 spiller her i foråret 2017 i Kvindeserie Øst med et mål om at rykke op 1. division allerede til sommer. Flere spillere udefra har meldt deres ankomst til den ambitiøse klub, der allerede har et stærkt setup med en DM-ungdomslicens, kvindelig fysioterapeut, træningstøj til spillerne, styrkerum for kvinderne og eget omklædningsrum til kvindeseniorholdet.

B.93 åbner op for prøvetræning fra torsdag d 12. Januar og til udgangen af januar. Interesserede, der ønsker at prøve kræfter på enten klubbens 1. kvindeseniorhold eller på 2. holdet er velkomne til at henvende sig til cheftræner Maria Dong-Kruse på tlf. 2759 9092