Prøvetræning i B.93 for talenter, der vil noget ekstra

0
1316

Talentfulde pigefodboldspillere, der vil have noget ekstra ud af deres træning og drømmer om at spille U18DM, kan nu komme til prøvetræning hos B.93, som samtidig lancerer en række nye tiltag til at accelerere spillernes fodboldudvikling

KLUBNYT Af B.93 webredaktion

B.93 inviterer i januar til prøvetræning for pigespillere i alderen 14-17 år, som gerne vil træne og spille med på højeste niveau.

B.93 har udviklet flere landholdspillere, er med i den bedste U18 DM række og har som den eneste københavnerklub fået en DM-licens. B.93 har på sit fodboldanlæg ved Svanemøllen station opbygget et ambitiøst træningsmiljø, hvor spillernes udvikling er i centrum.

“Vi har sat ekstra ressourcer af og giver dedikeret opmærksomhed til de spillere, der ønsker at udvikle deres individuelle og tekniske kompetencer i et spændende og udfordrende træningsmiljø,” siger pigesportschef i B.93, Bjarke Møller.

Vinnie Haldbo, der har taget a-licens som træner, arbejder således dedikeret med individuel talentudvikling på tværs af de enkelte elitehold, så der er stort fokus på at dygtiggøre spillerne i 1-mod-1 udfordringer og tekniske skills. B.93 har også netop indgået en aftale med Eye4Talent, så trænere og spillere kan få mere skræddersyet talentudvikling med datadeling, videoklip og erfaringsudveksling på en fælles softwareplatform. Og B.93 tilbyder derudover også individuel skræddersyet træning via Copenhagen Football Camps Playmaker koncept.

Klubben har sat nye høje mål for pigeelitearbejdet, som kommer spillerne til gavn. I påsken rejser B.93´s U16-hold sammen med U18 holdet til Madrid for at deltage i et internationalt elitestævne i Madrid, hvor så kendte hold som FC. Barcelona og Atletico Madrid deltager.

B.93 har netop ansat den fhv. makedonske landsholdspiller og superligaspiller, Dzeko Sainoski, som cheftræner for U18DM holdet, der går en spændende sæson i møde, hvor der venter store fodboldoplevelser.

Har du talent og ambitioner om at spille U18 DM fodbold, så kom til prøvetræning i B.93 fra torsdag d.12. Januar og resten af måneden. Er du lidt yngre, men er interesseret i at spille på klubbens U16 EliteØst hold, og udvikle dit talent endnu mere, inden du tager det næste skridt op på øverste hylde, kan du også komme til prøvetræning i B.93.

Er du interesseret i prøvetræning hos U18DM holdet, kontakt da assistenttræner Claus Vilster på 2398 9378. Og for U16 prøvetræning kontakt cheftræneren for U16Elite Øst, Jesper Dahlmann på 2618 2668