BGI akademiet klar til inde-DM

0
1918

BGI akademiets fodboldpiger er nu i gang igen efter juleferien – og det med en god start på 2017 til ”Inde DM – Jylland Øst stævnet”, som er det største af seks regionale mesterskaber, der også tæller som kvalifikation til ”Inde DM´s finalestævne”.

Pige A-holdet kom fint gennem puljespillet og i kvartfinalen vandt holdet sikkert med 7-0 over Brøruphus, inden holdet vandt semifinalen og finalen med de henholdsvis sikre cifre på 7-1 og 5-1, hvorefter holdet sammen med de mange efterskolekammerater fra efterskolen kunne juble over guldmedaljer og pokal, som det synlige bevis på 1. pladsen foran Hou Maritime- &Idrætsefterskole og EVN Nyborg. I pige B-rækken vandt EVN Nyborg stævnet, foran Hedemølle Efterskole og BGI akademiet.

BGI –pigerne sluttede ligeledes efteråret flot, da de vandt DBU Jyllands pokalturnering for efterskoler, hvor holdet til ”Final 4 stævnet” på DBU Fodboldcenter i Tilst i semifinalen var ude i et sandt drama mod Aabybro Efterskole. Den ordinære spilletid endte 1-1, hvorefter holdene måtte ud i yderst spændende straffesparkskonkurrence, hvor det først blev afgjort efter 10 straffespark til begge hold, da BGI´s keeper Ida Heyde nappede Aabybros 10. spark, mens Catalina Hahne scorede til stor jubel for BGI pigerne.

I en velspillet finale mod SINE vandt BGI fortjent med 3-1 efter nogle flotte scoring, hvor især scoringen til 3-1 var en sand perle, da Ida Ditlevsen scorede efter en både smart og overrumplende frispilning med hælen af Camilla Lenskjold kort før dommers sidste fløjt – BGI-pigerne modtog efterfølgende til stor glæde for pigere både vinder T-shirts og pokal fra DBU Jyllands official, inden der ventende en hyggelig bustur.

Nu venter der en masse træningstimer og massevis af dejlige fodbold- og efterskoleoplevelser i de kommende måneder, som dog i uge 5 afbrydes af en lejrtur på ski for hele efterskolen, hvor den står på lidt andre udfordringer på de skrå brædder i sneen og massevis af socialt samvær i alperne.

Foto øverst:

Vindere af ”Inde DM Jylland Øst” i A-rækken – Holdets spillere bagerst fra højre: Katrine Würtz (Middelfart G & BK), Sofie B Jensen Varde IF), Stine (Vellev IF) og Camilla Lenskjold (KoldingQ) og forrest fra højre Camilla Algreen (FC Horsens), Catalina Hahne (Vildbjerg SF) og Louise Moshøj (Lyseng IF)

Bronzevindere i ”Inde DM Jylland Øst” i B-rækken – Holdets spillere bagerst fra højre: Laura (Firehøje IF), Sidse Refslund (Højer IF), Ida Brodersen (Solrød IF) og Mille Rønholt (Middelfart G & BK) og forrest fra højre Kirstine Maagaard (Aarup BK), Marie Lillelund (Herluftsholm) og Fie Clement (Middelfart G & BK).
BGI-pigernes jubel efter sejren og SINE i finalen i DBU´s pokalturnering for efterskoler.