IF Lyseng inviterer til prøvetræning

0
1215
Frida Schandorph har udlignet for Lyseng. Foto: Steen Trolle

IF Lyseng inviterer i januar til prøvetræning for spillere i alderen 15-17 år, som har ambitioner om at spille med på højeste niveau. Klubben skriver:

IF Lyseng har løbende arbejdet med at styrke vores træningsmiljø, hvor vi udvikler ambitiøse og talentfulde spillere i spændende og udfordrende rammer. Vi spiller på højeste niveau i alle ungdomsrækker og udvikler pigefodboldspillere til ungdomslandsholdene. Dette gøres ved at sætte spillerne i centrum i et udviklende trænings miljø. Samtidig skal det sociale spille en stor rolle.

Som noget nyt åbner IF Lyseng døren for at ambitiøse pigespillere, som gerne vil afprøve deres talent, og har lyst til deltage i et spændende og udfordrende træning miljø. Der tilbydes de næste måneder træning med vores U18 DM hold eller vores U16 Vest hold.

Vores holdning er til en hver tid, at give spillerne mulighed for at træne/spille på det rette niveau, med henblik på at forbedre og udvikle egne kompetencer. Så har du lyst til at videreudvikle dine kompetencer på højeste niveau, er du velkommen til at komme til prøvetræning.

Begge hold starter træning op den 9 januar. Du kan kontakte U18 DM-træner Martin Kristensen på telefon 2238 9694 eller U16 træner Gitte Birk 6178 2050 og aftale nærmere.