Regions Mesterskabet i hus til AaB’s 1. divisionshold

0
1018

KLUBNYT

Af AaB kvinde-/pigeafdeling web/presse

 

AaB’s 1. divisionshold har haft 2 hold med i A rækken i indendørs og begge hold har i weekenden til Regions Mesterskaberne i AaB hallen kvalificeret sig til de Jyske Mesterskaber d. 3. – 4. februar i Mejrup.

De 2 hold var opdelt efter de “gamle” spillere (gemnemsnitsalder 21) og de unge (Barløse version de “små”).

Det blev de “små”, der løb med titlen Regionsmester med sejre i alle kampe. Holdet består af Agnete Marcussen – Beate Marcussen – Helene J A Andersen – Mie L Kolding – Pernille S Pedersen – Signe Pedersen og Stine F Riisberg.

Hold 2 med de “gamle” vandt også alle deres kampe undtagen den indbyrdes kamp mod det andet AaB hold. Men der er lagt op til revance i den 1. kamp til det Jyske Mesterskab, da de er sat op til at skulle møde hinanden allerede i den 1. kamp.

Holdet bestod af Anna W Fisker – Betinna B Christen – Josephfine Barløse og Louise Elkjær.

Stort til lykke til begge bold og held og lykke til det Jyske Mesterskab