VIES-fodboldpiger stadigvæk med maksimumpoint

0
1545

Juliane Foss Gade fra KoldingQ scorede, da Vejle Idrætsefterskoles fodboldpiger på ny vandt i DM-rækken.

Af Jacob Thychosen fra Vejle Idrætsefterskole

Vejle Idrætsefterskoles dygtige fodboldpiger har stadigvæk maksimumpoint i DM-rækken efter en sikker sejr på 5-1 over Hellebjerg.

Sejren kom i hus efter en kontrolleret indsats, hvor VIES-pigerne leverede flot, selvom holdet var lidt ramt af skader. Det var dog ikke til at se i kampens indledning, hvor “De Orange” fra første fløjt satte sig på spillet og spillede flot pasningsfodbold med en godt spillende Sara Munk (fra Lysengs U18 DM-hold) i spidsen.

VIES-pigerne kom foran efter 25 minutter, hvor topscorer Nikoline Hoé scorede. Kort før pausen gjorde Victoria Stausholm det til 2-0. I anden halvleg fortsatte Vejle Idrætsefterskole de gode takter og scorede yderligt tre mål.

Med sejren har Vejle Idrætsefterskoles fodboldpiger nu vundet de fire kampe i DM-rækken, som de har spillet.

Læs mere om Vejle Idrætsefterskoles tilbud til fodboldpiger via dette link.

Kampens forløb:
VIES-Hellebjerg 5-1 (2-0)
Mål: 1-0 Nikoline Hoé (25.), 2-0 Victoria Stausholm (40.), 3-0 Emma Lundby (52.), 4-0 Juliane Foss Gade (60.), 4-1 (76.) 5-1 Maja Schmidt (80.)