ANNONCE: Hellebjerg Idrætsefterskole inviterer til U13 U14 opstartsstævne 1.-2. april

0
1989

Et stævne med seriøse kampe, mulighed for træning og ikke mindst socialt samvær, hvor fodbold og venskaber er omdrejningspunktet

Hellebjerg Idrætsefterskole inviterer hermed spillere, trænere, ledere og publikum til opstartsstævne på Hellebjerg. Stævnet giver jeres hold mulighed for at pudse formen af en sidste gang, inden forårssæsonen 2017 for alvor fløjtes i gang. Det er tredje gang, vi afholder et opstartsstævne for piger, og tilbagemeldingerne fra deltagerne sidste år var meget positive, så vi glæder os til at gentage succesen. I år tilbyder vi stævnet for både U13 og U14 hold. Det betyder, at der i år både vil blive afviklet 9-mands og 11-mands kampe på begge årgange.

Fakta om stævnet:

Sted: Hellebjerg Idrætsefterskole, Jens Engbergs Allé 4, 7130 Juelsminde

Dato: Lørdag & søndag d. 1.-2. april 2017

Indkvartering og forplejning: Spillerne overnatter i klasselokaler og gymnastiksal. Der vil være feltsenge eller madrasser til trænerne. Alle hold får frokost og aftensmad lørdag samt morgenmad og frokost søndag i skolens kantine. Alle hold tilbydes fri mulighed for frugt, vand og saftevand under hele stævnet.
Der vil være et mødelokale til trænerstaben med kaffe, te og frugt til rådighed under hele stævnet.

Spillested: Kunstgræsbanen på Hellebjerg Idrætsefterskole. Udover kampene vil der være mulighed forat træne på kunstgræsbanen.

Spilleprogrammet: Sendes ud senest d. 20. marts 2017. Det tilstræbes, at alle hold spiller jævnbyrdige kampe mod hold på samme niveau. Alle kampe dømmes med dommere fra Horsens Dommerklub.

Fælles aktivitet: Lørdag aften arrangeres fælles aktiviteter for alle stævnets spillere kl. 19.30 – 21.00.

T-shirt: Alle spillere får en stævne-t-shirt.

Deltagerpris: 250,- kr. pr. deltager. Trænere og holdledere deltager gratis. Betaling opkræves når vi nærmer os stævnet.

Tilmelding: Foregår efter “først-til-mølle-princippet”. Der kan maksimalt deltage 10 hold i turneringen.

Ved tilmelding skriver du en mail til Hannah Thams på ht@hellebjerg.dk med følgende oplysninger: Kontaktperson, klub, antal spillere (ca.), niveau, årgang og om I ønsker at spille 9-mands eller 11-mands. Hvis du har spørgsmål skriver du til samme mailadresse.

Sidste frist for tilmelding 28. feb.

Hellebjerg 2