Ny spiller i BSF 3F-Liga truppen

0
992
BSF Schnack

Klubnyt | Af web-redaktionen hos Ballerup-Skovlunde Fodbold (Foto: Michael Bank Weltz)

Det er med glæde vi kan byde Michaela Schnack velkommen i BSF 3F-Liga truppen. Det er dog ikke første gang Michaela har spillet i BSF. For 2 sæsoner siden spillede hun på BSF U18 DM Ligamandskabet sammen med flere af sine kommende 3F-Liga holdkammerater.

Michaela har valgt at skifte til BSF på grund af manglende spilletid, da det i den første periode har været utroligt svært at få tilkæmpet sig spilletid på et stærkt besat Brøndby 3F-Liga mandskab. Michaela er blot 20 år og i denne fase handler det om spilletid og gerne på højeste niveau, hvis en mulighed byder sig. Derfor var det et naturligt valg at foretage et skift nu og bruge skiftet til at bringe sig selv tættere på den grønne klæde.
Michaela er en teknisk dygtig offensiv spiller med mange kompetencer. En af de største er er så absolut hendes rene og præcise spark, der med stor træfsikkerhed oftest betyder scoring, når en afslutning mod mål byder sig. Hendes blik for spillet er ligeledes eminent, hvilket betyder vi i Michaela får tilført yderlig kreativitet i truppen – især på den offensive del.

Vi byder Michaela velkommen i truppen.

Følg pigefodbold i BSF
Følg også pigefodbold i BSF på klubbens hjemmeside, Facebook, Instagram eller Twitter