BSF tæt på FINAL 4 i Futsal Kvindeserie Øst

0
847
Futsal Kvindeserie Øst mellem Skjold Birkerød og BSF
Futsal Kvindeserie Øst mellem Skjold Birkerød og BSF

Klubnyt | Af web-redaktionen i Ballerup-Skovlunde Fodbold

BSF har siden medio november deltaget i Futsal ligaen Kvindeserie Øst, der er kvalifikationsspil til Final 4stævnet d.12.marts i Ringkøbing i det nordvestjyske. Holdet har nu spillet 8 kampe og kan stadig kalde sig ubesejret i denne turneringsform og dette på trods, at holdet overhovedet ikke træner i denne fodboldkategori.

Holdet kan i den kommende uge med sejre over FC. Damsø og Farum IK sikre sig en plads i året slutspil og dermed en mulig kamp om DM-titlen. BSF har imponeret og i holdets 8 kampe er det blevet til hele 79 scoringer mod 22 – ganske imponerende.

Skulle man have lyst til at overvære en Futsal kamp spiller holdet hjemme tirsdag d. 7. februar i Måløvhallen kl.20.00 og igen fredag d. 10. februar i Lundebjerghallen kl.18.30.

Følg pigefodbold i BSF
Følg også pigefodbold i BSF på klubbens hjemmeside, Facebook, Instagram eller Twitter