Sportsefterskolen Sjælsølund videre til indendørs-DM

0
1035

Fodboldpigerne fra Sportsefterskolen Sjælsølund deltog for nyligt i Sjællandsmesterskaberne i indendørs fodbold. Her stillede SES med et A og B hold i hver deres række. A holdet gik hele vejen til finalen og kom hjem med et sæt sølvmedaljer om halsen.

Pigernes B hold var et enkelt mål fra at komme med i de afgørende kampe. Ærgerligt, men de kan til gengæld glæde sig til at skulle deltage i DM. A holdets flotte placering medfører nemlig en plads til Danmarksmesterskaberne i indendørs, som afholdes i Hedensted, Jylland. Det er andet år i træk, at pigerne fra SES deltager til DM indendørs.

SES januar 2017 3

De to hold fra Sjælsølund.
De to hold fra Sjælsølund.

I samme ombæring skal det nævnes, at drengene fra SES også kvalificerede sig til DM. SES deltager derfor med 14 piger og 14 drenge.

Den næste tid forbereder pigerne sig på afgørende kampe i udendørsturneringerne, inden vi så igen trækker indenfor op mod Danmarksmesterskaberne i Indendørs 1. marts.

SES januar 2017 4