Ikast KFUMs U18 piger spiller på højeste niveau

0
1136

Ikast KFUMs U18 piger kvalificerede sig til U18 Vest rækken i foråret. Det er DBU Jyllands højeste række. Både holdet og trænerteamet ser frem til de nye spændende udfordringer i foråret.

Pigerne har trænet målrettet 2-3 gange ugentligt gennem vinteren i de gode træningsforhold i Stadome for at forberede sig bedst muligt på de nye udfordringer. Fokus har været på at skabe et inspirerende træningsmiljø med fokus på at udvikle spillernes tekniske kompetencer og spilforståelse.

Ikast KFUM og ISI Idrætsefterskole har et godt samarbejde, der bl.a. betyder at elever på fodboldlinjen på ISI tilbydes at træne og spille kamp med Ikast pigerne. Det samarbejde fungerer rigtig godt, og pigerne har sammen formået både at skabe et rigtigt godt sammenhold og kammeratskab, samtidigt med at de også har udviklet både holdets og egne individuelle fodboldmæssige kompetencer, således at klubben nu råder over et ganske stærkt U18 pigehold.

Der er en del spillere udenfor klubben, som har vist interesse for at blive en del af truppen og det gode træningsmiljø. På den baggrund har klubben besluttet sig for at tilmelde yderligere et U18 hold i Mesterrækken i forårets turnering. Det giver samtidig klubbens dygtige U15 piger mulighed for at prøve talentet af ved at blive matchet på lidt højere niveau og ved at træne og spille kamp på U18.

Åben træning

Der er arrangeret åben træning specielt med henblik på, at nye spillere kan prøvetræne med truppen og få indblik i mulighederne i Ikast KFUMs stærke pigeafdeling.

Den åbne træning finder sted følgende dage:

  • Torsdag d. 9. marts kl. 20.00. – 21.30. i Stadome
  • Torsdag d. 23. marts kl. 20.00. – 21.30. i Stadome

Trænerteamet

Louise Harder                     louisemosegaardharder@gmail.com      tlf. 2876 7230

Camilla Flohr                      camilla_fk@hotmail.com                         tlf. 27575340

Steen Brøchner                  steen.brauner@gmail.com                      tlf. 23987453

Jens Sørensen                     hjerrild.ankerstjerne@mail.dk                tlf. 20459612

Lars Snedker                      snedker@fibermail.dk                             tlf. 2042 1315

Du er altid velkommen til at kontakte en fra trænerteamet, hvis du har har spørgsmål.

u18billede1