Invitation til BSF Cup – U11 Piger d. 9. april i Ballerup

0
1704
BSF spiller i TopDanmark Hallen

Klubnyt | Af web-redaktionen hos Ballerup-Skovlunde Fodbold

Ballerup-Skovlunde Fodbold afholder et opstartsstævne til forårssæsonen 2017 for U11 A/B pigehold.  Stævnet spilles den 9. april i TopDanmark Hallen i Ballerup, som har helt nyt kunstgræs i højeste kvalitet og nyeste LED teknik i loftslys, så rammerne er ideelle.

Deltagende hold
P.t. deltager hold fra Ballerup-Skovlunde Fodbold, Brøndbyernes IF, Kirke Værløse IF, Ringsted Damefodbold, Måløv Boldklub og Skibet IF fra Vejle.  Men der er plads til flere og kommer I langvejs fra og har behov for at komme lørdag – så tag endelig kontakt for en billig løsning for jer.

Tilmelding
Interesserede kan læse mere og tilmelde sig via linket – BSF Cup U11 Piger  – eller kontakte Bo Hillmann for mere information på tlf. 5240 7535 eller pr. mail til bsf.bhi@gmail.com.

Følg pigefodbold i BSF
Følg også pigefodbold i BSF på klubbens hjemmeside, Facebook, Instagram eller Twitter