Kom til prøvetræning i B.93

0
1956

Er du en ambitiøs fodboldkvinde – prøv B.93. Vi tilbyder gode forhold for piger, der virkelig går op i fodbold.

KLUBNYT – Af B.93 webredaktion

B.93 inviterer til prøvetræning for spillere, der har lyst til at prøve et ambitiøst og udviklende træningsmiljø for kvinder. Vores bedste kvindesenior hold er rykket op to gange inden for det sidste år, og i foråret spiller vi i Kvindeserie Øst med det mål at rykke op i 1. division.

Vores 1 . kvindesenior hold træner tre gange om ugen. Mandag, onsdag og torsdag kl. 18.30 på B.93 anlæg lige ved Svanemøllen station, så det er nemt for dig at komme til og fra træning.

Ud over den almindelige træning tilbyder vi også dedikeret styrketræner, kvindelig fysioterapeut, eget omklædningsrum, træningstøj for 1. holds spillere og ikke mindst: søde, seriøse og sjove medspillere, der går op i fodbold og gerne vil udvikle sig.

De allerbedste kan oveni få ekstra morgentræning, og i foråret begynder vi at anvende Eyes4talent software, hvor du vil kunne lære af videoklip med dig. Kom til B.93 og prøv en klub, der prioriterer kvindefodbolden.

Vi har også mange talentfulde U18DM spillere på vej, og det giver vores klub en stærk fødekæde, hvor du som seniorspiller kan blive matchet godt og udvikle dig som spiller under træning og kampe.

B.93 er en licensklub, så vi har høje mål for pigefodbolden og gode rammer for eliten. Så talentfulde spillere på 16-17 år kan komme til prøvetræning på vores U18 DM hold, der træner samtidig med vores seniorhold, plus om fredagen.

Er du 18 år og derover, kan du prøve at træne med vore seniorkvinder. Vi har et spændende udviklingsmiljø med mange dygtige trænere. Vi vil gerne konkurrere med de bedste på kvalitet.

Er du ikke så ambitiøs, har vi også breddehold for de fodboldkvinder, der mere har lyst til at hygge sig og hellere vil nøjes med at træne to gange om ugen.

Har du lyst til at komme til prøvetræning, så henvend dig til

  1. Senior, træner Peter Schultz,peterschultzfodbold@gmail.com, Mobil: 20 23 10 48
  2. Senior, træner Flemming Reffelt, flemmingreffelt@gmail.com
  3. U18DM, træner, Dzevdet “Dzeko” Sainoski, sainoski73@hotmail.com