B.93 hyrer nyt stærkt trænerteam til sit førstehold

0
1452

B.93 henter erfaren 1. divisionstræner og tidl. 3F liga spiller til at hjælpe klubbens kvinder op i 1. division

KLUBNYT  18 kvinder var til træning hos B.93 på Svanemølleanlægget, da klubbens 1. kvindeseniorhold her torsdag bød velkommen til sin nye cheftræner, Rasmus Skovby og den spillende assistenttræner, Marlene Larsen.

B.93 spiller i Kvindeserie Øst her i foråret og har foreløbig sat et mål om oprykning til 1. Division.

Rasmus Skovby har i de sidste fire år været cheftræner for FC Damsøs 1. Divisionshold, og han glæder sig til at være med til at føre B.93 op i rækkerne.

“Efter jeg stoppede i FC Damsø ved årets udgang har jeg gjort mig mange overvejelser om, hvor min træner karriere skulle fortsætte, men da chancen bød sig i B.93, var jeg aldrig i tvivl. B93 er en klub med gode og sunde værdier, hvor fødekæden er på plads i kraft af deres position som licensklub,” siger han.

B.93 har som den eneste københavnerklub en U18 DM licens, og der er mange talenter på vej, som indenfor det næste halve til hele år vil stå på spring til pladser på 1. seniorholdet. I de senere år har B.93 sendt flere ungdomsspillere videre til ungdomslandshold og 3F ligahold, men klubben ønsker at rykke op i de øverste rækker, så hjemmeavlede talenter også kan komme til at spille på højeste niveau i moderklubben, når de bliver seniorspillere.

“Jeg ser virkelig frem til samarbejdet med Rasmus Skovby, der er en meget dygtig og erfaren træner. Han ved, hvad det kræver at begå sig i 1. division,” siger Bjarke Møller, der er pigesportschef i B.93.

Spillende assistenttræner Marlene Larsen
Spillende assistenttræner Marlene Larsen

Fhv. 3F liga spiller rykker til B.93

Klubben har også indgået en aftale med Marlene Larsen om at blive spillende assistentræner i B.93. Marlene Larsen, der senest har været i Rødovre, har tidligere spillet i 3F ligaen for B.93-HIK-Skjold.

“Marlene er en fremragende fodboldspiller, der har et stort løbepensum og virkelig kan få spillet til at flyde på midtbanen. Og så kan hun blive en supergod rollemodel for vore unge talenter,” siger Bjarke Møller.

Flere nye spillere har allerede meldt deres ankomst i den ambitiøse klub, og Rasmus Skovby glæder sig nu til at være til at sætte sit præg på holdet.

“Jeg mener, at B.93 har en berettigelse i toppen af dansk kvinde fodbold. Det glæder jeg mig til at blive en del af og sørge for, at klubben igen er at finde blandt de bedste klubber på landsplan,” siger han.

Spillere, der ønsker at komme til prøvetræning i B.93 kan henvende sig til cheftræner, Rasmus Skovby på tlf. 26 79 54 46.   B.93´s 1 kvindeseniorhold træner tre gange om ugen på mandage, onsdage og torsdage.