Fodbold, studie og drømme

0
1110

Navn: Emily Bridal Hansen

Alder: 16 år

Studie

Da jeg skulle vælge studieretning for omkring et år siden, havde jeg et stort problem. Jeg vidste ingenting om de forskellige gymnasier, samt de andre studie muligheder. Jeg vidste ikke, hvad jeg ville, og jeg vidst ikke, hvad jeg ville være god til, men en ting viste jeg. Jeg ville helt sikkert forsætte med at spille fodbold. Jeg har altid elsket fodbold, og i forhold til skolen viste jeg, at fodbolden ville være en stor motivationsfaktor, da fodbold ville holde mig fokuseret og i gang.

Hvorfor Brazil Football College?

Jeg var sikker på, at jeg ville have en uddannelse, hvor jeg kunne kombinere min uddannelse med fodbolde. Brazil Football College var en oplagt mulighed, da Brazil kombinerede de to ting, jeg gerne vil have, samtidig med, at det var placeret lokalt.

Første gang jeg prøvede Brazil, blev jeg taget godt imod i deres familie. Jeg passede godt sammen med både pigerne, drengene og trænerne. Derfor følte jeg hurtigt, at det var det rigtige sted for mig.

Hvad er det bedste ved Brazil Football College? 

  • Sammenholdet mellem spillerne både pigerne og drengene på hhv. 1. 2. og 3. årgang.
  • Trænerne er super dygtig, hjælpsomme og forstående. De ser alle spillerne på Brazil, som deres familie og de vil os kun det bedste.
  • Samarbejdet mellem skolen og fodbolden. Lærerne på skolen er meget forstående omkring, hvor vigtig fodbolden er for alle os Brazil elever og de er kun interesseret i at hjælpe.

Hvad er dine drømme for fremtiden?

Jeg går ud fra, at jeg kommer til at spille fodbold indtil den dag, hvor er det fysisk umuligt for mig. Jeg har altid spillet fodbold, og jeg har aldrig manglet interesse eller motivation. Det ville uden tvivl være fedt at spille professionelt, men om jeg har, hvad der kræves, ved jeg nu ikke?

Jeg regner med, at gennemføre HHX med et så godt karaktergennemsnit så muligt, så alle muligheder er åbne i fremtiden. Jeg ved på nuværende tidspunkt ikke, hvad jeg har løst til at arbejde med, men jeg mener heller ikke, at det er nødvendigt, at have hele planen for fremtiden klar endnu. Det kommer, når det kommer.

 

 

Hvem er dit idol?

Jeg har aldrig rigtig haft et idol, men jeg har længe været inspireret af Sanne Troelsgaard, som spiller i Kolding Q i den danske 3F Liga og på det danske kvindelandshold. Hun er taktisk klog, og hun er utrolig stærk fysisk. Derudover kan hun bare en masse ting, som jeg gerne vil lære en dag.

Hvad er dit favoritsted i Grenaa?

Jeg bor 60 minutters buskørsel fra Grenaa, så jeg kommer ikke så tit i Grenaa og når jeg gør er jeg enden i skole eller på fodboldbanen. Jeg må derfor sige, at mit yndlingssted i Grenaa er på fodboldbanen, sammen med alle mine holdkammerater og trænerne.

Fortæl noget sjovt om dig selv?

Jeg er selv forsvarsspiller, derfor syntes jeg heller ikke, at der findes noget bedre end en god hård tackling især glidende tacklinger er fedt, selvom dette også medfører permanent blå ankler.