Fortuna-målmand: Manchester City er ikke de værste

0
1176
Fortuna Hjørring spillede sig op på førstepladsen med sejren over Varde. Foto: Jess Madsen, fodboldfoto.dk

Fortuna Hjørring er ved at lægge sidste hånd på forberedelserne til Champions League kvartfinalen torsdag aften. De tager imod engelske Manchester City hjemme på Bredbånd Nord Arena.

Af Sophie Lysholt

 I Fortuna Hjørring venter en stor aften, når Manchester City kommer på besøg i Champions League kvartfinalen.

”Vi glæder os sindssygt meget. Det er jo den kamp, vi har trænet frem mod hele vinteren, og det betyder rigtig meget for hele klubben, at vi er nået så langt,” siger Fortuna-målmand Maria Lindblad Christensen.

Ikke de værste

Manchester City er en af de bedste fodboldklubber i England, og med verdens bedste spiller, Carli Lloyd, på holdet, venter noget af en mundfuld for Fortuna. Det var også City, der slog Brøndby IF ud af samme turnering i 1/8 finalen. Det er dog ikke noget, der skræmmer Maria Christensen.

”Vi tror på, at der faktisk er muligheder for os. Manchester City er ikke det værste hold at møde, når man ser på, hvem der er tilbage. Vi kunne også have trukket mestrene fra Lyon, og det havde nok været noget sværere.”

Ud over Fortuna Hjørring og Manchester City, er svenske Rosengård, Barcelona, Lyon, Bayern München og Wolfsburg tilbage i det fine selskab.

God forberedelse

I Fortuna Hjørring er det meste af ugen gået med at se video på modstanderne og på at finpudse de taktiske detaljer på træningsbanen. Danskerne har især haft fokus deres eget spil, men også på, at der venter en udfordring i gæsternes dynamiske offensiv.

Nu venter et døgns tid, hvor det handler om at blive fuldt fokuseret på kampen. Det har Maria Christensen helt særlige metoder til.

”Jeg skal se videoer af nogle målmænd, som jeg synes er rigtige gode. Det er en god måde at få inspiration på og blive helt koncentreret. Og så skal jeg bare se en god film, spise rigtigt og slappe af.”

Kampen spilles den 23. marts klokken 19.00