Fortuna og Dana Cup lander stor sponsoraftale

0
803

Fra 1. juli trækker Fortuna Hjørring i nye trøjer og der kommer nye fodbolde på banerne i det nordjyske.

De forsvarende danske mestre har nemlig indgået en ny stor sponsoraftale med sportstøjfirmaet New Balance og den danske fodboldproducent SELECT. Samtidig har klubben forlænget sin aftale med Sportmaster, som reklamerer på Fortuna Hjørrings trøjer.

”Det er tre gode aftaler, der nu er faldet på plads. Sammen med New Balance opnår vi en kapacitet, så vi kan være med til at bringe verden sammen. De giver os mulighed for, at udvikle fodboldspillet i Fortuna både på eliteplan og i bredden,” siger formanden for Fortuna Hjørring, Jette Andersen, som præsenterede den tredobbele samarbejdsaftale torsdag aften i forbindelse med Fortunas Champions League-kvartfinale mod Manchester City.

Aftalen omfatter også Fortuna Hjørrings store internationale ungdomsturnering Dana Cup, som spilles 24.-29. juli.

”Der er nu etableret et samarbejde med et væsentligt økonomisk indhold, som har enorm betydning for Fortuna. Jeg håber også, at vore samarbejdspartnere får glæde af at engagere sig så omfattende i Fortuna og Dana Cup,” siger Jette Andersen.

New Balance er sponsor i fodboldklubber som Liverpool FC, Celtic FC, FC Porto, Sevilla FC og LOSC Lille og står bag en række af verdens bedste fodboldspillere – bl.a. danske Kasper Schmeichel.

”Vi er indstillet på, at fastslå vores tilstedeværelse på det globale fodboldmarked ved at knytte os til de bedste internationale klubber, spillere og turneringer,” siger General Manager of New Balance Football Richard Wright, i en pressemeddelelse.

Hos fodboldproducenten SELECT ses aftalen som et vigtigt skridt i forhold til kvinde- og ungdomsfodbold.

”Vi ser det som en yderligere blåstempling af vore bolde, når elitekvinderne i Fortuna har valgt SELECT. Det danske landshold har i over 65 år spillet med SELECT-bolde og nu ser vi frem til, gennem aftalen med Fortuna og Dana Cup, at blive en del af udviklingen i dansk ungdoms- og kvindefodbold,” siger SELECTs slagschef, den tidligere landsholdsspiller Søren Busk.