Laura Frank: Et kæmpe skulderklap at være nomineret til årets talent

0
1722

Laura Frank er blevet nomineret til “Årets Kvindelige Talent” ved Dansk Fodbold Award 2017. Nomineringen kommer bag på den unge forsvarsspiller, der til dagligt spiller 3F-liga i Fortuna Hjørring.

Af Solveig Valbjørn

18-årige Laura Frank fik sig noget af en overraskelse, da hun i sidste uge fik beskeden om, at hun er en af de 4 spillere, der er nomineret til “Årets Kvindelige Talent”. Prisen bliver uddelt ved dette års udgave af Dansk Fodbold Award og det var en stor overraskelse for Laura at blive nomineret:

“Jeg havde virkelig ikke forventet at få den her nominering. Jeg er en meget ung spiller og der er så mange andre, der også er værdige til at blive nomineret til den her meget prestigefyldte pris. Men at jeg er blandt de nominerede er selvfølgelig et kæmpe skulderklap,” fortæller det unge forsvarstalent, og tilføjer:

“Jeg blev simpelthen så glad. Når jeg lægger så meget arbejde i fodbolden, så betyder det bare virkelig meget at blive anerkendt for det. Jeg fik besked på, at jeg ikke måtte fortælle det til nogen, så jeg har ventet en uge med at offentliggøre det. Det har været sindssygt svært at holde det inde i mig selv, fordi jeg simpelthen bare blev så glad og stolt og derfor havde lyst til at fortælle alle om det.”

Endnu mere motiveret

Laura har siden hun debuterede for Fortuna Hjørrings 3F Liga-hold i 2015 spillet 23 3F-liga kampe. Nu har de utallige timer på træningsbanen gjort, at Laura er blevet betragtet som et af Danmarks største fodboldtalenter – og det giver hende endnu mere blod på tanden til at fortsætte det hårde arbejde:

“Det giver mig bare endnu mere lyst til at arbejde hårdt og kæmpe videre for det efter jeg har fået sådan en stor belønning. Jeg har selvfølgelig stadig områder, hvor jeg gerne vil forbedre mig, hvor jeg for eksempel gerne vil blive bedre 1 mod 1 defensivt og til at tage en beslutning inden jeg modtager bolden. Jeg kommer helt sikkert til at arbejde videre, for der er masser af ting der kan forbedres, ” lyder det fra ambitiøse Laura.

De øvrige nominerede er Sara Thrige Andersen fra KoldingQ, Nicoline Sørensen fra Brøndby IF og Maria Lindblad Christensen fra Fortuna Hjørring. Dansk Fodbold Award 2017 bliver afholdt mandag den 20. marts.