Laura Frank trods kaos: Jeg tror det lykkes

0
809
Fortuna-City

Oven på 0-1 nederlaget i sidste uge, skal Fortuna Hjørring levere en pragtpræstation mod engelske Manchester City, hvis de skal videre i årets Champions League-turnering. Holdet har dog ikke haft den bedste optakt til kampen.

Af Sophie Lysholt

I aften klokken 20.00 dansk tid skydes der gang i returkampen mellem Fortuna Hjørring og Manchester City i Champions League-kvartfinalen. Nordjyderne er nede med 0-1 og skal dermed vinde mindst 2-0 for at gå videre til semifinalen i den prestigefyldte turnering.

Der er dog tilstødt holdet et problem undervejs. Den serbiske landsholdsspiller Nevena Damjanovic er nemlig ikke kommet med resten af holdet til England, fordi hun manglede et gyldigt visum. Det betyder, at det højst sandsynligt bliver unge Laura Frank, der skal erstatte Damjanovic i midterforsvaret.

Ud over serberen mangler nordjyderne også brasilianske Tamires de Britto på venstreback.

Ifølge Laura Frank er kaosset dog ikke noget, der har betydning for spillernes fokus inden kampen.

”Det har betydet, at der er andre fra holdet, der skal tage over, og vi tror på, at det nok skal lykkes. Men vores fokus på banen er stadig, at vi skal vinde, og at vi skal score to mål.”

Da de to hold mødtes for en uge siden virkede Fortuna-spillerne passive over for de engelske stjerner, og det skal der rettes op på, når nordjyderne går på banen i aften.

”Vi har lært meget af vores sidste kamp mod City, og vi skal være bedre med bolden. Men jeg føler også vi er bedre rustet. Jeg tror på, at det lykkes i aften,” Siger Laura Frank.

Kampen går i gang klokken 20.00 og kan ses live på dr.dk