U18 DM: B93s Mathilde Michaelsen åbnede foråret med hattrick

0
1607

B93’s Mathilde Michaelsen var skarp, da hun søndag scorede tre gange i 2-5 sejren over Hillerød i U18 DM-ligaen

Af Solveig Valbjørn

Der skulle kun gå seks minutter før Mathilde Michaelsen havde bragt B93 foran i søndagens U18 DM-kamp mod Hillerød. Lidt inde i anden halvleg var Mathilde på pletten igen, da hun satte bolden i mål til stillingen 1-4. Kort inden dommeren fløjtede af fuldendte Maria så sit imponerende hattrick, da hun blev spillet fri i et dybden og scorede til 2-5.

“For det første føles det jo generelt bare super fedt at score de her tre mål i årets første kamp. Jeg spiller normalt kant, men i dag spillede jeg offensiv midtbane, så derfor er det selvfølgelig ekstra fedt at vise trænerne, at jeg kan noget andet end at løbe ude på kanten. Oven i det har vi fået ny træner, så det er også rart at bevise noget overfor ham, især når jeg er en af de yngste på holdet,” fortæller 14-årige Mathilde, og tilføjer:

“Efter kampen følte jeg mig virkelig lettet. Vi har nemlig spillet rigtig mange træningskamp, hvor det ikke har gået så godt for mig, så dét at starte ud med at score tre mål er jo bare for fedt.”

U18 DM-ligaen er i denne weekend begyndt igen efter vinterpausen, og derfor var Mathilde også ekstra spændt på hvordan første kamp ville gå. For selvom B93 kom foran 0-3 i første halvleg, så fortsatte Hillerød med at presse på:

“Det gik lidt frem og tilbage, men i starten synes jeg vi havde rigtigt godt styr på det. Hillerød er jo ikke et dårligt holdt, så da de begyndte at komme mere med ind i kampen, kunne jeg godt mærke at jeg skulle til at tage mig endnu mere sammen og få det gode spil tilbage. Jeg tænkte, at hvis vi sakker bagud, vil Hillerød udnytte det, fordi de er så stærke i deres omstillinger, som de er,” fortæller Mathilde.

Kampens øvrige mål blev scoret af  Anne Cathrine Dybdahl Unger Mikkelsen, Julie Falkebo Jensen, Viktoria Juul-Jensen, Rikke Skafte og Cecilie Larsen.

 

Øvrige resultater fra ugens runde i U18 DM-ligaen:

Fortuna Hjørring – Vildbjerg: 0-2

Aab – Varde: 1-2

Skovbakken – Kolding Q: 0 – 3

Team Odense Q – BSF: 2-1

Team Viborg – IF Lyseng: 3-2