Vildbjerg skød U18 DM i gang med en sejr over Fortuna Hjørring

0
1256

Vildbjergs Olivia Møller Holdt scorede målet til 0-2, da Vildbjerg og Fortuna Hjørring tørnede sammen i årets første U18 DM-kamp.

Af Solveig Valbjørn

Det var Vildbjerg der løb med sejren, da holdet i lørdags gæstede Hjørring for at skyde  forårssæsonen og dermed sidste og afgørende halvdel af U18 DM-ligaen i gang. Vildbjerg kom utroligt godt fra start, da Michelle Sandfeld efter kun to minutter sendte bolden i mål til 0-1. Efter pausen kunne landsholdsspiller Olivia Møller Holdt øge føringen til 0-2.

“Det var så fedt, for jeg havde en målsætning inden kamp om at score. Jeg har trænet godt i vinterpausen og lavet både styrketræning, løb og holdtræning, og derfor føler jeg, at denne forårssæson skal blive min. Så det at score i årets første kamp er jo en god start,” fortæller Olivia.

Vildbjerg indtager fjerdepladsen i U18 DM-ligaen med kun ét point op til Brøndby på tredjepladsen og syv point op til KoldingQ på førstepladsen. Udover at Vildbjerg har brugt pausen til at spille en masse træningskampe mod drenge, 1. divisionshold og U18 DM-hold, så har de også været på en træningslejr i København for både at fokusere på det fodboldmæssige og det sociale. Derfor har Olivia store forventninger til det kommende halve år:

“Vildbjerg har aldrig ligget så højt i tabellen som nu, hvilket øger troen på tingene. Vi har ikke et mål om at få medaljer, da vi aldrig har haft muligheden for at få dem, men det ville selvfølgelig være fedt at få medaljer, og hvem ved om vi overrasker? Jeg har et personligt mål om at komme i top 5, og jeg vil i hvert fald gøre alt mit for at opnå målet. Ellers ser jeg meget frem til at møde alle de store hold, så jeg virkelig bliver matchet på det højeste niveau – altså Brøndby, KoldingQ, Team Viborg og så selvfølgelig Vildbjergs største rival Lyseng, som jo er Jyllands største brag og kampen over alle kampe,” siger Oliva.

 

Øvrige resultater fra ugens runde i U18 DM-ligaen:

Aab – Varde: 1-2

Skovbakken – Kolding Q: 0 – 3

Team Odense Q – BSF: 2-1

Hillerød – B93: 2-5

Team Viborg – IF Lyseng: 3-2